5+2, irodai munkáknál milyen munkaidő gyakori?
8-16, ebédidő ledolgozása nélkül, 9-17, ebéd ledolgozása nélkül, 10-18 szintén; 8-17 egy óra ledolgozandó ebédidővel, 8-17 fél óra ledolgozandó ebédidőkkel és pénteken annyival hamarabb el.
Irodai adminisztrátor, asszisztens, recepció, nem 0-24 call center, esetleg egyéb szolgáltatási szektor munkákra gondolok.
NEM olyan helyekre, ahol az üzem egész nap megy, pl. hulladékégető.
Nekem egyébként az 5 óra késő, már nem fog az agyam, nagyon délutánnak érzem, az év nagy részében sötétben indul haza az ember, a boltok (nyilván nem élelmiszerre gondolok) hatkor zárnak, aki szülő, nem tud időben menni a gyerekeiért.
Igazából én a magam részéről reggel 7-kor már friss vagyok, viszont este 10-kor már jól esik aludni.
Este 6-ig nem szívesen dolgoznék, csak ha munkanélküli lennék és nagyon-nagyon kell a pénz vagy álmaim melója... Nekem az öt is késő.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!