Miért feudális jellegűek a magyar munkahelyek még mindig zömében? Az „átkos“ szoc múltnak köszönhető?
Milyen egy átlag munkahely (szerintem)? Van a „főnök“ a hely atyaúristen, a modern földesúr, és vannak az ő jobbágyai, a kis dolgozócskák, akiknek a fizetés az nem jár, hanem örüljön hogy kapják, akik örüljenek hogy ennyit is kapnak, mert egyébként is szar munkát végeznek és ki lesznek rúgva hamarosan úgyis, és jön majd a helyükre 10 másik de azonnal, úgyhogy kuss legyen mindenkinek, és a főnök tulajdonképpen nem is érti mi az hogy még fizetés meg szabadság van nekik, miért is nem elég a kenyér meg a víz, és voltaképp mi az hogy hazamennek a 10-12 óra után, miért nem alszanak itt, hiszen akkor már hajnalban lehetne csattogtatni az ostort.
Szerintem (szerintem!!) ilyen egy átlag munkahely.
De vajon miért ilyen? Az „átkos“ máig érződő hatása miatt?
És meddig lesz ilyen? Míg az átkosban nevelkedett vezetők és dolgozók végleg ki nem kopnak a piacról a koruk miatt?
"- Ki az akire hallgatsz? "
Az atyaúristenre SE. Rá se.
Senkinek én szavát nem hiszem el a világon. Senkinek.
Azok az idők nagyon rég elmúltak hogy én bárkinek bármit is elhittem. Senkinek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!