Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
1 éve dolgozok egy irodában asszisztensi munkakörben. Sajnos megromlott a viszonyom a főnökömmel, igaz részben az én hibámból is, de miatta is. A lényeg az, hogy egy ideje gyomorideggel járok be, ha bent van majd kiesik a szívem úgy dobog, szorongok, vajon mit rontottam megint el, miért kapok letolást, mit nem csináltam meg. Már nézek új helyeket, de nincs még konkrét ajánlat a zsebemben. Most jön egy komoly határidős munka, de én már szeretnék szabadulni. Ha most felmondok, akkor én leszek a szar szemét, de én ezt nehezen bírom már idegileg. Mennétek vagy maradnátok?
2018. ápr. 4. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A korrekt az lenne, ha megmondanád hogy menni szeretnél, nem érzed jól magad. Ha elenged, akkor nem mocskolódhat hogy otthagytad. Ha meg a munka miatt kellesz, megkérném hogy próbáljon ő is arra koncentrálni. Ne piszkáljon. Aztán ha lement a határidős, elköszönnék.
2018. ápr. 4. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
A jövődre is gondolj. Minden munkaadó meg fogja kérdezni. hogy miért léptél le 1 év után a semmibe, másik ajánlat nélkül. És sajnos íratlan szabály, hogy nem kezdheted el a régi céget, a régi főnököt szidni, mert az rád vetne rossz fényt.
2018. ápr. 4. 13:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem is szidnám senkinek, egyszerűen a számvitel nem az én világom. Nem mentem el előbb, mert nem adok fel könnyen dolgokat, de most több minden összejött ami miatt váltanék.
2018. ápr. 4. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Férfiként kb bármit elvállalnék, csak el innen.
2018. ápr. 4. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Szólsz a főnöködnek, hogy felmondasz. Elmondod miért, letöltöd a felmondási időt becsülettel és kész.
2018. ápr. 4. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Mennék, egyértelmű. volt, hogy egy munkahelyen nem éreztem jól magam, igazából nem oda való voltam, de kellett valami állás, így hát megpróbáltam. Amikor tele lett a t%köm, elmentem a hr-eshez/kisfőnökhöz, elmondtam, hogy túlvállaltam magam, nem nekem való ez, így holnap már nem jövök. Mivel próbaidőn voltam, megmondták, mikor jöhetek a papírjaimért, benne volt a felmondás is. A LEGKEVÉSBÉ sem érdekelt, hogy mennyire tart a főnök "szr szmétnek", ha ötezer forinttal jobban járna ha nem lennék ott, minden további nélkül felmondana nekem a legtöbbje. Volt már részem ilyen tömeges létszámleépítésben: szépen beszélni az ügyféllel, ha nem nyit ajtót visszamenni munkaidőn túl, szilveszter napján kiküldtek az egyik ügyfél céghez kiszállítani, mert sehol máshol nem dolgoztak a rabszolgák, csak náluk.

Aztán egyik ledolgozott nap után csak szóltak, hogy holnap már nem kell jönnöm, pakoljam ki a fülkéből a cuccaim... mert kevés a bevétel. Soha egy liter üzemanyagot nem loptam, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor hibáztam, nem érdekelt senkit. A négy legköltségesebb munkavállalót elküldték a p-ba. Ideggel bejárni dolgozni...hát azt is lehet csinálni egy ideig biztosan. Csak nem érdemes.

2018. ápr. 6. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!