Mit tennétek a helyemben?

Mennék, egyértelmű. volt, hogy egy munkahelyen nem éreztem jól magam, igazából nem oda való voltam, de kellett valami állás, így hát megpróbáltam. Amikor tele lett a t%köm, elmentem a hr-eshez/kisfőnökhöz, elmondtam, hogy túlvállaltam magam, nem nekem való ez, így holnap már nem jövök. Mivel próbaidőn voltam, megmondták, mikor jöhetek a papírjaimért, benne volt a felmondás is. A LEGKEVÉSBÉ sem érdekelt, hogy mennyire tart a főnök "szr szmétnek", ha ötezer forinttal jobban járna ha nem lennék ott, minden további nélkül felmondana nekem a legtöbbje. Volt már részem ilyen tömeges létszámleépítésben: szépen beszélni az ügyféllel, ha nem nyit ajtót visszamenni munkaidőn túl, szilveszter napján kiküldtek az egyik ügyfél céghez kiszállítani, mert sehol máshol nem dolgoztak a rabszolgák, csak náluk.
Aztán egyik ledolgozott nap után csak szóltak, hogy holnap már nem kell jönnöm, pakoljam ki a fülkéből a cuccaim... mert kevés a bevétel. Soha egy liter üzemanyagot nem loptam, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor hibáztam, nem érdekelt senkit. A négy legköltségesebb munkavállalót elküldték a p-ba. Ideggel bejárni dolgozni...hát azt is lehet csinálni egy ideig biztosan. Csak nem érdemes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!