Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehetséges, hogy vkit ezért...

Lehetséges, hogy vkit ezért nem bírnak? :/

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok és a munkahelyen nem kedvelnek :(

Van egy lány aki szokott velem beszélgetni és úgy vettem észre, hogy nem kedvelik, Róla is pletykálnak. Lehet azért mert szóba áll velem? :(

2018. ápr. 1. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért nem kedvelnek? Én mindenkivel megtartom bennt a három lépés távolságot, a magán életem az enyém, csak szakmai dolgokról beszélgetek odabennt az emberekkel. Vannak kik nem kedvelnek, mert jó kedvem van, és jó kedvel megyek dolgozni.
2018. ápr. 1. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy amúgyis fura vagy? új vagy? nem illeszkedtél be még?
2018. ápr. 1. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem itthon a munkahely azért van hogy az ember pénzt keressen.

Most hogy ki kit kedvel az máshova tartozik, munkaidőn kívülre.

Én ahol jelenleg dolgozom az olyan hogy bemegyek 8-ra, és 4-kor mindenki mint akit megmérgeztek lép lefele mint a huzat.

De amúgy ha felhoznám ha megyek valahova egy kollégával hogy igyunk meg egy kávét egy benzinkúton akkor el is hajtanánank a rákba.

Először még beültünk kávézni de aztán hamar vége lett.

Ez van sajna.

4/12 A kérdező kommentje:
Most nem ez a kérdés...
 5/12 anonim ***** válasza:

3-as, ilyen helyen a próbaidőt se várnám ki

nálunk haverság van, valami hangulat legyen már

2018. ápr. 1. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
De ez a kérdés, mert nem barátkozni jársz be, hanem dolgozni. Jobb lenne ha a képedbe mosolyognának, közben meg kibeszélnek? Lehet, hogy a személyiséged nem tetszik nekik, vagy csináltál egyszer valamit, sőt tapasztalat, hogy általában ok sem kell, de ha nem vettek be a csapatba elsőre, akkor kb soha nem is fognak. Szerintem dolgozd ezt fel, vagy ha nagyon zavar, hogy nem pacsizós társaság vesz körül, akkor menj el. Nincs sok értelme nyitni feléjük, mert sokan eldöntik, hogy őt nem kedvelem, pont, és nem is akarnak megismerni, de ha ennyire szíven üt, hát indulj, és kezdj velük beszélgetni, ismerkedni. De ne csodálkozz, ha nem fogadnam szívesen.
2018. ápr. 1. 20:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Sztem a 3-as még nem is lehet rossz helyzetben, ha tudnak együtt dolgozni akkor le van xarva... de ha folyamat azt érzed, hogy Veled senki se akar dolgozni meg beszólogatnak, szop*tnak, azt hánytorgatják, hogy Te mivel jársz be dolgozni meg stb. sztem az sokkal rosszabb.

Jobb lenne egy olyan helyen dolgozni ahol nem kell másokkal melózni :/

2018. ápr. 1. 20:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Ember, olvasd már el a kérdést!

Nem az most a lényeg, hogy engem nem kedvelnek, hanem az, hogy aki barátkozik velem, azt se... és a KÉRDÉS: LEHET AZ AZ OKA ANNAK, HOGY VELEM BESZÉLGET???

2018. ápr. 1. 20:51
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

"3-as, ilyen helyen a próbaidőt se várnám ki

nálunk haverság van, valami hangulat legyen már"

1. na az nálunk negatív, de komolyan, mármint a haverkodás.

2. 1 évig kerestem állást, ide vettek fel, nem akartam tovább keresni, mondta a fickó hogy felvesz.

3. azt mondom a pénz jó, még soha nem kerestem annyit mint itt.

Ja de párszor megordult a fejemben hogy kisétálok és dobok egy hello-t vagy azt se.

Csak a pénz ugye.

2018. ápr. 1. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Jaj kimaradt a válaszomból, hogy IGEN lehet azért nem bírják a csajt, de ahogy írsz nem csodálom, ha senki nem akar veled jóban lenni :"D A lényeget nem írom le újra, emészd magad nyugodtan.
2018. ápr. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!