Lehetséges, hogy vkit ezért nem bírnak? :/
23 éves srác vagyok és a munkahelyen nem kedvelnek :(
Van egy lány aki szokott velem beszélgetni és úgy vettem észre, hogy nem kedvelik, Róla is pletykálnak. Lehet azért mert szóba áll velem? :(
Szerintem itthon a munkahely azért van hogy az ember pénzt keressen.
Most hogy ki kit kedvel az máshova tartozik, munkaidőn kívülre.
Én ahol jelenleg dolgozom az olyan hogy bemegyek 8-ra, és 4-kor mindenki mint akit megmérgeztek lép lefele mint a huzat.
De amúgy ha felhoznám ha megyek valahova egy kollégával hogy igyunk meg egy kávét egy benzinkúton akkor el is hajtanánank a rákba.
Először még beültünk kávézni de aztán hamar vége lett.
Ez van sajna.
3-as, ilyen helyen a próbaidőt se várnám ki
nálunk haverság van, valami hangulat legyen már
Sztem a 3-as még nem is lehet rossz helyzetben, ha tudnak együtt dolgozni akkor le van xarva... de ha folyamat azt érzed, hogy Veled senki se akar dolgozni meg beszólogatnak, szop*tnak, azt hánytorgatják, hogy Te mivel jársz be dolgozni meg stb. sztem az sokkal rosszabb.
Jobb lenne egy olyan helyen dolgozni ahol nem kell másokkal melózni :/
Ember, olvasd már el a kérdést!
Nem az most a lényeg, hogy engem nem kedvelnek, hanem az, hogy aki barátkozik velem, azt se... és a KÉRDÉS: LEHET AZ AZ OKA ANNAK, HOGY VELEM BESZÉLGET???
"3-as, ilyen helyen a próbaidőt se várnám ki
nálunk haverság van, valami hangulat legyen már"
1. na az nálunk negatív, de komolyan, mármint a haverkodás.
2. 1 évig kerestem állást, ide vettek fel, nem akartam tovább keresni, mondta a fickó hogy felvesz.
3. azt mondom a pénz jó, még soha nem kerestem annyit mint itt.
Ja de párszor megordult a fejemben hogy kisétálok és dobok egy hello-t vagy azt se.
Csak a pénz ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!