Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi zaklatás, vagy...

Munkahelyi zaklatás, vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Lehet hülyeség és csak túlreagálom az egészet. Van egy középkorú férfi a cégnél, ahol dolgozom. Tipikusan olyan ember, aki virágról virágra száll, tehát több lánynál is bepróbálkozik és nyomul, tolakszik. Visszataszító ember számomra.

Kezdetben még nem éreztem ezt, de mostanában nagyon furcsán viselkedik. Például munka után megvár, utánam jön, random összetalálkozom vele a városban, többször is, olyan, mintha mindenhol ott lenne. Acégnél meg mindig úgy néz, olyan perverz módon mosolyog, mintha vetkőztetne a szemével, olyan undorító, és kavar, kezdi ellenem hangolni a munkatársaimat. Nagyon furcsa, kellemetlenül érzem már magam a közelében, nem tudom elmondani mit érzek, de nagyon nem jó az irány. Nem tudom mit csináljak.

2018. márc. 31. 20:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Mellesleg van egy kis paranoid áthallás ott hogy: "random összetalálkozom vele a városban, többször is, olyan, mintha mindenhol ott lenne". Tudom hogy zavaró de szerintem (ahogy te is utaltál rá) túlreagálod. Ha nem múlnak a paranoid gondolatok akkor szerintem keress fel egy pszichiátert is.
2018. szept. 11. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!