Te feláldoznád a hétvégéidet, hogy több pénzed legyen?
Napi 10 órát dolgozok, heti 5 napban. Így keresek havi kb 220 ezret. Ha szombatonként is bejárnék (szintén 10 órában), akkor megkeresném a 300-at. Ha a vasárnapjaimat is feláldoznám, akkor majdnem 400 ezer lenne a fizetésem.
Ilyen rendszerben te lemondanál a szabadidődről, hogy több pénzt vihess haza?
Ha Nem túl megterhelő a munka, és esetleg még egész elviselhető is, akkor esetleg a szombatokat be lehet vállalni ... Kezdésnek, mondjuk minden második szombatot . Ha megy, akkor esetleg a többi szombatot is .
Vasárnapokat már nem .
Az túl megterhelő lehet előbb utóbb a szervezetnek.
Én napi 14 órát dolgoztam , szombaton, vasárnap is , szinte robottá válik az ember . Ez mellett néha ki is kell azért kapcsolódni . Mikor tegye az ember , ha reggeltől estig dolgozik ... persze munka után .
Sokszor volt,hogy 3 óra alvás után mentem dolgozni .
Nem vagyok idős, 36 éves, birtam is egy ideig .
Azután a szervezett nem bírta tovább .
Kezdődött egy egész egyszerűnek tűnő állandó szomjúság érzet, majd a homályos látás ... orvos , kórház, stb ...Nem rég ott hagytam a munkahelyem, és keresgélek, mi az amit bírok csinálni a diabéteszem mellett...
és most még több pénzre lenne szükségem a gyógyszerek, orvosok miatt .
Mindig figyelj arra, hogy szakíts elég időt magadra, a családodra, a környezetedre .
A pénzzel nem mindent tudsz pótolni !
5#
Nincs túlórapénz, 10 órát kell ledolgozni, a hétvégére dupla pénzt kapnék.
Autószerelés a munka, szeretem csinálni, viszont elég megterhelő.
Jelenleg saját házra gyűjtök és az még a hétvégékkel is évekbe tellne
Majdnem 2 evet dolgoztam 10x7 oraban, mert lakast akartam venni. Szinglikent idegen helyen nem állt szandekomban elszorni a penzt.
Erdekes modon akkor pihentebben ebredtem minden nap, mint most hogy nem minden nap dolgozom, es van hogy csak tv nezni jarok meloba.
Attól függ.... most nem, mert nem dolgozok. Babával vagyok itthon, igy ha vissza megyek is dolgozni be kell osztani az időmet (gyerek, munka, férj, barátok stb)
Előtte: mig kereskedelmbe dolgoztam nem. Jelenlegi munkahelyemen, inen jöttem szülni hétfő-szombat 0-24 mennék ha lehetne. Imádom a munkám. De gyerek mellett amenynit tudok megyek csak már nem annyit mint előtte.
Buszsöför vagyok.
Ideig óráig lehet bírni, de tönkremész benne. Először csak fáradt leszel, utána azt veszed észre, hogy egy egy munkafolyamat tovább tart, lankad a figyelmed,a munka minőségének rovására megy. Aztán jönnek az egészségügyi hatások. Csak azt veszed észre, hogy a munka miatt 0 a szociális életed, állandóan fáradt vagy, csökken az energiád, előbb leszel beteg, vagy krónikus betegség támad meg.
Barátnőm sose volt beteges, aztán 30 évesen belement a 7 napozásokba. Kb 8 hónapig bírta, míg össze nem esett a munka helyén. Azóta vigyáz magára, max 6 napot vállal be és azt sem huzamos ideig.
A pénz nem minden, mert hiába hajtod ki magad, mint írtad sokkal közelebb nem leszel a célodhoz, mert évekig nem lehet ezt csinálni.
A te szakmád meg bizalmi, abból a szempontból, hogy egy autó műszaki állapotán emberek élete múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!