Nagyon rossz napom volt. Ráadásul beteg is vagyok. Jelenleg ittas vagyok, pedig nem szoktam inni, holnap nem biztos, hogy megyek munkába betegség miatt. Szerinted még igyak?
Figyelt kérdés
Nem szoktam inni. Évente 2x max., de most jól esne, ha gallyra vágnám magam.2018. márc. 26. 17:56
11/30 anonim válasza:
Mások hülyesége miatt tönkretenni magunkat ????????
12/30 anonim válasza:
Még a borecettől is jobban berúgsz, mint a pezsgőportól. :D
14/30 A kérdező kommentje:
PezsgőBOR :DDDDD
Valami, ami a kettő között van. :D
Elírtam, bocsánatot kérek, hivatkozhatom az ittas állapotomra.
Nő létemre még nem érzem magam papának, az még pár üveg pezsgőPORral arréb van :D
De köszi a humort. (:
2018. márc. 26. 18:23
15/30 A kérdező kommentje:
Mások hülyesége miatt tönkretenni magunkat ????????
K.urvára jól esne most beállni istenesen. Nem szokásom.
2018. márc. 26. 18:24
16/30 anonim válasza:
A pezsgőport én is kipróbálnám :D
De ha valami habzóborra gondolsz, az tuti finom, igyad csak.
17/30 anonim válasza:
Az akkor gyöngyözőbor, másnéven habzóbor.
18/30 A kérdező kommentje:
Akkor az, mondom, még nem ittam ilyet, nem vagyok nagy piás. :D
2018. márc. 26. 18:28
19/30 A kérdező kommentje:
Egyébkánt már majdnem egy órája ásványvizet iszom. Mivel folytassam a kivételes züllésemet? :D
2018. márc. 26. 18:33
20/30 anonim válasza:
Ásványvíz??? :D
Szerintem durvulj be. Igyál kólát! :D De a hagyományosat! Ne zéró meg light, hanem az igazi cukrosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!