Önéletrajzba bele kell írni, hogy van egy óvodás korú gyermekem?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem is muszály, attól még érdemes beleírni?2018. márc. 26. 09:36
1/12 anonim válasza:
Az úgy korrekt ha beírod. Vagy amikor először mész a gyerkőccel betegszabira és néznek majd rád értetlenül, mit mondasz? Jaj bocsi megfeledkeztem róla!
2/12 anonim válasza:
Szia, bocsi, de az önéletrajz azonnal a kukában landol, ha helyesírási hiba van benne, erre nagyon figyelj! MUSZÁJ, nem pedig muszály!
Amikor felsorolod az adataidat, oda szokták beírni:
név:
születési hely, idő:
családi állapot:
gyermek(ek): ide írod a nevét és zárjelben a születési évét, más nem kell pl. Szabó Eszter (2014.)
elérhetőség:
3/12 anonim válasza:
Én nem írnám bele, akkor be sem hívnak. Az önéletrajznak az a célja, hogy interjú legyen belőle. Ott majd a szakmai kvalitásaid és a személyes varázsod elhalványítja azt a hátrányos tulajdonságot, hogy anya vagy. Ráérsz akkor megemlíteni, ha megkérdezik tőled, hogy beszélj magadról.
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez a rossz gondolkodás, hogy el kell titkolni, ha valaki szülő. Nyilván egy 30 év feletti emberről (legyen az nő vagy férfi) már jobbal feltételezhetik, hogy családja van. Miért kell becsapni egy leendő munkáltatót? Én biztos, hogy szívesebben hívnám interjúra azokat, akik őszinték, egyenesek és nem sumákolnak...
Ezzel az erővel azt sem hívják be, aki 30-as és nincs gyereke, mert majd ezután lesz...
5/12 anonim válasza:
O%- ban hasznos. Jellemző a kérdezőre. Mert gondolom nem a többiek nyomtak pirosat.
6/12 anonim válasza:
Ne idegesítsd magad. Ilyenek voltak, vannak, meg lesznek is. Sunyiló.
7/12 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide egyáltalán az eltitkolás és ehhez hasonló dolgok? Egy szóval nem írtam olyat, hogy szándékomban állna eltitkolni. Szimplán nem tudtam/tudom, hogy ezt önéletrajzba szokás beleírni, esetleg bolondnak néznek-e, ha beleírom, vagy már csak az interjún szokás mondani. Az hogy "érdemes-e" is arra vonatkozott, hogy nem-e néznének esetleg bolondnak, hogy beleírom az önéletrajzba, ha ezt egyáltalán nem szokás leírni, csak külön elmondani az interjún.
2018. márc. 26. 13:07
8/12 anonim válasza:
A magánéletet (fèrj, feleség, hobbi, háziállat, gyerekkori traumák, gyerekek) nem szokás önéletrajzba beleírni. Kivéve talán az aljamunkáknál, de normális helyen nem.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! 😊
2018. márc. 26. 20:28
10/12 anonim válasza:
Semmiképp ne ird bele, az ilyen személyes információnak nincs helye a CVben, oda a szakai kvalitasaid kerulnek es pont. Interjun ha megkerdezik, persze el lehet mondani, a CVbe ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!