Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki éjszaka dolgozik,2-3...

Aki éjszaka dolgozik,2-3 éjszakánként, az hogy bírja, hogy alszik előtte-utána?

Figyelt kérdés
Meg tudja szokni a szervezet, hogy egyik éjszaka meló, utána normális ütemű nappal-éjszaka? Éjszakai műszak előtt alszol?

2018. márc. 25. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pár hónapig bírtam. Egy héten egyszer kellett éjszakázni 18-06-ig , amikor hazamentem aznap már nem kellett menni és legtöbbször a következő napon sem, de még így is nehéz volt. Éjjel 2-3 körül olyan voltam, mint egy zomby , majd átlendültem a holtponton , 6 után haza kellett vezetnem majdnem egy órát , 8-tól 11-12-ig tudtam aludni és utána csak lézengtem este 8-ig, akkor ittam 1 sört és lefeküdtem.
2018. márc. 26. 07:56
 12/12 anonim ***** válasza:
2 és fél éve dolgozom így. 12 órában. Egy hónapban 5 éjszakát és 9 nappalt. Kibírható. Hazaérek reggel 9-re alszom este 6ig, másnap úgyis szabad és ki tudom magam pihenni. Persze ha másnap reggel nem épp reggel 8-ra megyek dolgozni. Ha lenne családom biztosan nehezebb lenne gyerek mellett.
2018. márc. 26. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!