Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért néz le az új koleginám,...

Miért néz le az új koleginám, csak mert nem márkás rongyokra költöm a pénzt, hanem annál fontosabb dolgokra?

Figyelt kérdés

Állandóan beszólogat, hogy én nem öltözök márkásan, meg turizok, kínaizok, közben kb 3x annyit viszek haza, van saját lakásom Bp egyik szép kerületében, van megtakarításom, ha baj érne, pl betegség, munkehely elvesztése, jó sokáig lenne biztonsági tartalék. Költök többet pl kultúrára, színházra, utazásra, jó minőségű élelmiszerekre.

Igényesen öltözködök, éépen cak nem virít rajtam semmi márka. De csinos vagyok mindig.

Állandóan azzal villog, neki milyen márkás holmijai vannak, engem meg minden reggel kérdetget, "ugye ez is turka?"

Hát ennyire felszínes ma már minden?

A paraméterek:

Én: 28/nő, saját lakás, kocsi, csinos vagyok, de inkább turizok, pepco...stb. Keresetem havi nettó 310ezer

Ő: 19 éves, gyakornok, albi többedmagával, keresete nettó 120ezer, mégis Mark&Spencer és feljebb.

És nem kérkedek azzal, mim van, ő minden reggel rákérdez dolgozra:

-ez milyen márkájú blézer? Ja, hogy túrtad? de gáz....

stb

Hát ennyire megfordultak a dolgok?

2018. márc. 21. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28 évesen miért foglalkozol egy tini véleményével ? Bár nekem úgy tűnik te is rendesen tudod verni a melled mid van :)
2018. márc. 22. 04:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De miért foglalkoztat ennyire egy 19 éves, "márkamániás pipi" véleménye? Röhögd ki.
2018. márc. 22. 13:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Figyu te egy 28 eves no vagy o egy 19 eves kislany teljesen mas az ertekrendje mint neked mar csak a korabol fakadoan is epp ezert miert kommunikalsz vele en lemosolyognam mert 10 ev mulva mas felfogasa lesz neki is bar vannak alapbol primitiv emberek akik inkabb oltozkodnek mindenre koltenek de 35 evesen se lakas se kocsi s verik magukat a semmire. Szokas mondani h akinek igazan van penze az nem hivalkodik ezzel egyszer talan meg a kis kolleganod is felno ehhez.
2018. ápr. 3. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismeros csaj ilyen veri magat mai napig s karog a paromra meg nem is erti miert nem jar a parom full markas cuccokba s miert nem jarunk mereg draga ettermekbe nyaralasokra ur isten de gaz nos a parom esszel kolti a penzt jelenleg 2 lakasa s jo par misi van a szamlajan amihez hozza se nyul elunk a proli fizunkbol mert nekunk ez igy boven jo ami kell meg van felesleges fel vagos marhasagokra nem koltunk mk ora guess taska persze lehetne barmikor ez a vicc de ezek ugy gondolom mulando olcso dolgok az elethez s primitiv penzugyi gondolkodasra vall ha vki ezen keresztul meri az elet erteket igen talan a boscoloba is beulhetnenk enni s evente 2szer kulfold de koszonom nem tesszuk s a paromnak 2 ingatlannal meg pennzel megfelel a 3000ft os cipo is ha ugy van😊se hitel se semmi ennyi
2018. ápr. 3. 21:34
 15/15 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
Ugyan már!ÉRTÉKREND!Na az ami neki nincs...19 éves"divatliba"...nem hiszem,hogy kell foglalkoznod a véleményével...;)
2018. ápr. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!