Ti milyen véleménnyel vagytok az olyan emberekről / kollégáitokról akik a hátatok mögött köpködnek?
Figyelt kérdés
Végülis azért írtam ki ezt a kérdést mert ma a munkahelyemen kaja után egy kis de csak tényleg kis mennyiségű morzsát szórtam a földre aztán mondtam a kollégámnak aki mellettem ült , hogy úgyis azért vannak a takarítók. Majd mikor kimentem az étkezőből rá kb 10-15 percre oda jön hozzám az egyik kollégám , hogy ketten beköptek ( akik hallották ,hogy mondtam ) a takarítónak! Az ilyenre mégis mit mondanátok..?2018. márc. 19. 21:13
2/7 anonim válasza:
Szerintem ciki ez a hozzáállás...
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy takaríts magad után. Amúgy nem barátkozni járok, hanem dolgozni,rólam sokkal rondábbakat beszélnek, mert megmondom, ha valami nem tetszik, és a legtöbb dolgot visszahallom, utána meg vigyorognak a képembe, de nem is fárasztom vele magam. Én tudom, hogy milyen vagyok, ők meg majd találnak jobb elfoglaltságot.
4/7 anonim válasza:
Lehet lepontozni:
Magyar munkahely, mit akarsz?
Szerintem itthon 10-ból 8 ember kényszerből van a jelenlegi munkahelyén, amúgy is valahonnan kirúgták, elegük van már mindenből.
6/7 anonim válasza:
Nekem ez kicsit egyik kutya, másik eb sztori.
Sajnos az egymás háta mögött kibeszélés mindenhol megvan. Másrészt te is elég nagy bukó vagy ha nem takarítasz össze magad után. Vihar a biliben.
7/7 anonim válasza:
Ez olyan,mint mikor régen elég sokat aludtam panziókban,hotelekben,nem nagyon ügyeltem a rendre,úgy voltam vele azért vannak a szobalányok hogy dolgozzanak.Na aztán mikor egyszer én is dolgoztam rövid ideig egy hotelben szobalányként,és láttam mennyi mocskot hagynak maguk után az emberek,egyből eszembe jutott milyen voltam én is régen.Úgyhogy itt nem is az a fontos hogy beköptek,mert hülyeség,hanem a te hozzáállásoddal van egy kis gond emberileg a beszólásod alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!