Van valami előnnyel járó tényező a magasságon és adottságon kívül, hogy felvegyenek kidobónak?
Figyelt kérdés
178~ centi lehetek, közel 100 kiló.
Kondizok, kűzdősportoltam is.
Családban is volt kidobó, ennél rosszabb adatokkal is.
Valamiért nagyon vonz a dolog és szeretném kipróbálni.
Sűrűn látogatom a szórakozóhelyeket, de lehet jobb lenne pénzt keresni, mintsem költeni.
18 éves vagyok, most érettségizek, közben is jó lenne, vagy akár nyáron.
Nyílván komolyabb helyeken is jártam már, ahol minden van, csak erkölcsi bizonyítvány nincs, de ezzel együtt is kipróbálnám.
2018. márc. 18. 00:25
1/5 anonim válasza:
Kidobónál sem mindegy hogy az a 100kg az zsír vagy izom. Amúgy meg sok esetben nem válogatnak mert nincs miből, aki jelentkezik felveszik, Ugyanaz a kategória mikor 50kg-os hölgy van valahol biztonsági őrként...
2/5 anonim válasza:
Erkölcsit kapsz, ha nem voltál szabadságvesztésre ítélve.
3/5 anonim válasza:
Az nem árt, ha mindenek mellett barátságos, de legalább normál stílusú is vagy. Mert akkor valószínű, nem fogsz visszaélni a hatalmaddal.
4/5 anonim válasza:
Nèzd èn egy discoban vagyok”kisfönök”a mi kidobóinknàl az az ALAP,hogy egy kultùràlt ember legyen!A vendègekböl èlünk ha a kidobo bunko,lekezelö ok nèlkül kötekszik azt a következö alkalommal màr nem hívtuk,ezt Ilyen egyszerü nem gorillàkra van szüksègünk hanem ilyen tèren “megnyerö”emberekre.
5/5 A kérdező kommentje:
Én sosem élnék vissza vele. Szerencsére ahova jártam szórakozóhelyekre, ott is normálisak voltak többségében és ha valami gond volt, meg lehetett beszélni.
Magamat is ilyennek ismerem.
2019. jan. 8. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!