Tudnátok nekem céget ajánlani?
Figyelt kérdés
Budapesten szeretnék dolgozni (ELTE Jogi karára akarok járni - levelezőn) és jól jönne egy gyári munka amihez szállás is van,vagy esetleg takarítói amihez szintén van szállás.
Nem vagyok tájékozott BPn így nem tudom melyik kerültben érdemes keresgélni ami a sulitól se lenne nagyon messze.
2018. márc. 16. 21:44
1/4 anonim 

válasza:

Én is levelezőn tanultam egyetemen de gyári munka mellett nem igazán volt megoldható. 3 műszakban dolgoztam és mire hazaértem már hulla voltam, energiám abszolút nem volt tanulni mellette. Inkább keress egy olyan melót ami nem merít ki. Sok sikert és jó tanulást!
2/4 anonim 

válasza:

Mindenképp nagy foglalkoztatókat (békávé, máv) keress meg ezügyben.
3/4 anonim 

válasza:

Hát ez bizony nehéz, mert 3 műszak mellett baromi nehéz tanulni, na meg a konzultációkra is el kell jutni hetente 2 hetente. Pl tegyük fel egy csütörtöki éjszakás műszak után bemenni a pénteki óráidra maga a halál (konkrétan a gyárból mész az iskolába).
Vagy az egész terveidet eltolod egy idővel, felmész dolgozni,félre teszed a pénzt és akkor tudsz menni albérletbe és akkor lehet nem lélekölő és több szabadidőt adó munkád.
4/4 anonim 

válasza:

Keress egy bankot, biztosítót és jelentkezz a call centerébe, betanítanak, és nem kell belerokkannod a munkába. Ilyeneket keress: call center munkatárs, call center operátor. Professionön általában van 5-10 ilyen állás meghirdetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!