Hogy jàr jobban a dolgozó? Ha ő mond fel, vagy ha neki mondanak fel?
2 éve dolgozom ott.Még nem biztos hogy fel akarnak nekem mondani, csak gyanúm van.
Április 1-től alkalmaznának új embert, a hirdetésben így jelent meg.
Tehát a jelenlegi hónap lenne elvileg a felmondási időm, ha korrektek lennének és elmondták volna hogy tőlem válnának meg.Akkor tehát így 2 év munka után is vonatkozik rám, hogy akkor a hónap felétől kötelesek engem elengedni, nem kell bejárnom, de teljes fizetés jár még a márciusra? (amit tehát áprilisban kapnék)?
Maszekok, csalni, hazudni nagyon tudnak. Felkészültnek kell lennem.
Nos, ezek maszekon vezetik a céget, nem idegen tőlük acsalás, hazudozás, szabályok megkerülése.
Szokásuk az, hogy nem szólnak előre az embernek, hogy el fogják küldeni, hogy addig is "szépen dolgozzon"...aztán egyszer csak felhívják, hogy nyugodtan maradjon otthon pihenni, vagy szólnak hogy másnaptól nem kell menni dolgozni.Papírt persze kap, meg kifizetik, csak hát ez így mégsem járja...
Nos, a mi cégünkhöz kerestek új dolgozót volt is jelentkező, de nem akarják elárulni, ki helyett és mikortól.Titkolóznak, csak van gyanúm, hogy helyettem és a hirdetésben az áll, hogy ápr. 1-től kezdene.
Tehát ha én ápr. 1-től nem kellek, akkor már a felmondási időm telik úgy, hogy arról nekem nem is szóltak, majd nyilván elseje előtt egy nappal közlik, hogy nem kell többet bemenni, addig meg csak dolgozzak mint állat...
Nos így kell ezt érteni.Most azt tervezem, talán holnap behívom a főnökasszonyt és nekiszegezem a kérdést, hogy most már mondja meg konkrétan, mi legyen.Vajon ez jó ötlet? Szerintem akkor már megfogja mondani, nem nagyon lesz választása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!