Közlekedés időszükséglete mennyire számít nektek a munkahelyen? Új helyet lepasszolni mert nincs túl közel nem nagy luxus?
Ismerősöm állást keres (van állása de váltani akar). Felvették volna egy új helyre jobb fizetésért (most se keres rosszul), de nem fogadta el végül. AZért nem mert szerinte messze van. Tömegközlekedéssel 2x 45 perc lenne. És az neki sok ő annyit nem utazik jelentette ki.
Én meg elgondolkodtam. Kap egy jó fizetésű helyet felvennék de ő lepasszolja mert napi 2x 45 perc nem fér bele (én nem fogom az életem a buszon tölteni mondja).
Én meg itt vagyok tizenéve a mostani szar fizetésű helyemen (nettó 100) és naponta nem 2x 45 perc, hanem durván 2 x 1,15 óra a közlekedés. És ha tudnék helyet jobb pénzzel két kézzel kapnék utána még ha messzebb is lenne.
Mert én se akarom ugyan az életem a buszon tölteni de van más választásom? Nem állnak sorba az ajtóm előtt a cégek.
Nem nagy luxus ezért lepasszolni egy állást?
". Ehhez jön még hozzá az utazás is, ami alatt semmi értelmeset nem lehet csinálni általában így szín tiszta időpocsékolás. "
Én a másoddiplomámra közl közben készültem fel (államvizsga).
Igen.
És a két diploma
a) andragógia- szociológia (még bolognai előtt)
b) szocped msc ráépülőben
Igen, két diploma és annyit se ér a kettő együtt mint.... hát látjuk mennyit.
Ennyit.
"kkor elmondhatjuk, hogy szrt se értél az utazgatásos tanulásoddal."
Elmondani elmondhatjuk de és akkor mi van. Ezzel mennyivel vagyunk előrébb?
Más részről ha nem lenne diplomám még ide se vettek volna fel és akkor hol lennék most-a teszkóban kasszáznék? Parkolóőr? Közmunkás? Vagy mi lenne?
Így legalább irodán vagyok nem kell hajnalban menni se késő estig maradni van egy szolid 8-16h munkakeret... ez se olyna rossz.
Lehetne rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!