Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azért nem vettek fel mert...

Azért nem vettek fel mert ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Voltam gyári betanított munkán állásinterjún, másnap jött a telefon, hogy nem akarnak velem dolgozni. Szerintetek azért, mert ronda vagyok? Szakmámban nem kapok munkát, ha gyárban sem, akkor nem tudom mi lesz.

2018. márc. 4. 17:20
1 2
 11/20 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Biztos nem a kinézeted, igényességed, tisztaságod miatt. Sok gyári melós bűzlik, mint a szar, mégis dolgoznak.
2018. márc. 4. 20:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Emberi hozzáállás? Két mondatot nem beszéltünk, csoportos interjú volt.
2018. márc. 4. 23:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús, hogy túlképzett vagy.
2018. márc. 5. 07:06
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Lehetséges. Engem sok helyen ezért utasítottak el. Sose mondták a szemembe. De egy példa. Àllásinterjú után kiküldtek az irodából. Simán hallattszott a kérdés: lányok felvegyem? HAngos nevetés. Ezt et? Jelesntanuló voltam. Az osztályomból az egyik legjobb. És a kinézetem miatt utasítottak el!
2018. márc. 5. 09:14
 15/20 A kérdező kommentje:
De hihetetlen, hogy egy szaros betanított munkán is a külsőt nézik, holott ember hiány van...
2018. márc. 5. 12:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Már hárman leírták, hogy a túlképzettséged lehet probléma, de ha jobban esik azt szajkózni, hogy biztos ronda vagy, akkor csak így tovább.
2018. márc. 5. 12:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, én is egy "összeszerelő üzemben" dolgozom és kizártnak tartom, hogy ezért ne vettek volna fel. Vannak "arcok" itt is, de amíg nem jön részegen dolgozni és "hozza" a normát, senkit nem érdekel a külseje.
2018. márc. 5. 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, viszont van "tesztírás" és ha ott nem tetszik valami, akkor el lehet hasalni, pedig emberhiány van. Vagy példaul meg szoktak kérdezni, hany műszakot vállal, hetvegi túlórához "hogy viszonyul", stb. És ha ott nem azt a valaszt kapják, amit szeretnének, akkor szintén.
2018. márc. 5. 13:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlképzett, elhihetitek.
2018. márc. 6. 09:52
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Akkor csak sokat hisztizel.
2019. aug. 3. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!