Mit jelent a családbarát munkahely? Nem azt hogy kisebb gyerekkel járó szokásos dolgokat elnéz a cég?
Ha egy álláshirdetésben benne van, hogy Mit kínálunk? Stabil munkahely versenyképes fizu ÉS családbarát munkahely és az embert ide felveszik kisgyerekes szülőként, már az állásinterjún tisztázva előre hogy kisiskolás 6 éve kölköm van-akkor mit csodálkoznak azon ha a munkaidőmet is valamilyen szinten ennek kell alárendelni? Nem ezt jelenti a családbarátság?
Mit csodálkoznak azon ha beteg a gyerek és 6 évest nem lehet egyedül hagyni hogy szülői van és előbb el kell menni, hogy rosszul lett a suliban és el kell hozni hogy korrepetálásra sportolásra kell hozni vinni stb? Semmi extra csak a legmezeibb dolgok amik az összes kisgyerekesnek ismerősek.
De hát nem erre számítottak mikor felvettek? Akkor mire? Hogy 6 éves kölökkel reggeltől estig benn leszek és sose lesz beteg a gyerek sose lesz egy szülői értekezlet egy fogadóóra stb ahova menni kell?
Mindezt úgy hogy ők maguk ígértek családbarátságot?
Úgy tűnik mennem kell innen 2 hónap után pedig semmi „rosszat“ nem tettem, csak épp közöltem hogy bocs nem tudok reggel 8től este 6.ig 7-ig benn lenni,a munkaidőm 8-16, nekem 16 után mennem kell az aprónépért. Még csak nem is lógok.
Meg aztán néha csak beteg a gyerek és akkor mit van mit tenni ki marad vele otthon. Én. Fater külföldön nagyszülők a föld alatt /vidéken-nem folytatom.
Mit képzelnek az ilyen munkáltatók?
"Sajnos vannak helyek meg pozíciók ahol elvárják, hogy többet maradj benn, "
De akkor azt illenék is közölni előre + KIFIZETNI nem?
Mert itt egyik se teljesül.
Első hónapban még maradtam benn tovább, és lestem mikor nem kaptam rá pénzt.
Aztán felhomályosítottak a többiek hogy nem is fogok.
Hát akkor meg maradjon az benn akinek 6 anyja volt.
"családbarát munkahely" ugyanolyan maszlag"
Hát ja már rájöttem. De akkor meg ne csodálkozzanak ha számon is kérem amit ígértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!