Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit jelent a családbarát...

Mit jelent a családbarát munkahely? Nem azt hogy kisebb gyerekkel járó szokásos dolgokat elnéz a cég?

Figyelt kérdés

Ha egy álláshirdetésben benne van, hogy Mit kínálunk? Stabil munkahely versenyképes fizu ÉS családbarát munkahely és az embert ide felveszik kisgyerekes szülőként, már az állásinterjún tisztázva előre hogy kisiskolás 6 éve kölköm van-akkor mit csodálkoznak azon ha a munkaidőmet is valamilyen szinten ennek kell alárendelni? Nem ezt jelenti a családbarátság?

Mit csodálkoznak azon ha beteg a gyerek és 6 évest nem lehet egyedül hagyni hogy szülői van és előbb el kell menni, hogy rosszul lett a suliban és el kell hozni hogy korrepetálásra sportolásra kell hozni vinni stb? Semmi extra csak a legmezeibb dolgok amik az összes kisgyerekesnek ismerősek.

De hát nem erre számítottak mikor felvettek? Akkor mire? Hogy 6 éves kölökkel reggeltől estig benn leszek és sose lesz beteg a gyerek sose lesz egy szülői értekezlet egy fogadóóra stb ahova menni kell?

Mindezt úgy hogy ők maguk ígértek családbarátságot?

Úgy tűnik mennem kell innen 2 hónap után pedig semmi „rosszat“ nem tettem, csak épp közöltem hogy bocs nem tudok reggel 8től este 6.ig 7-ig benn lenni,a munkaidőm 8-16, nekem 16 után mennem kell az aprónépért. Még csak nem is lógok.

Meg aztán néha csak beteg a gyerek és akkor mit van mit tenni ki marad vele otthon. Én. Fater külföldön nagyszülők a föld alatt /vidéken-nem folytatom.

Mit képzelnek az ilyen munkáltatók?

2018. márc. 4. 14:06
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

"Sajnos vannak helyek meg pozíciók ahol elvárják, hogy többet maradj benn, "

De akkor azt illenék is közölni előre + KIFIZETNI nem?

Mert itt egyik se teljesül.

Első hónapban még maradtam benn tovább, és lestem mikor nem kaptam rá pénzt.

Aztán felhomályosítottak a többiek hogy nem is fogok.

Hát akkor meg maradjon az benn akinek 6 anyja volt.

2018. márc. 5. 08:12
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A "családbarát munkahely" ugyanolyan maszlag, mint a "fiatalos csapat", "versenyképes bérezés", "nemdohányzó, sérülésmentes autó", "frekventált részen található lakás", "újszerű állapotú bútor" és a többi, amit minden hirdetésbe beleírnak, mer' attól jobban néz ki.
2018. márc. 5. 15:51
 23/23 A kérdező kommentje:

"családbarát munkahely" ugyanolyan maszlag"

Hát ja már rájöttem. De akkor meg ne csodálkozzanak ha számon is kérem amit ígértek.

2018. márc. 6. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!