Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért hívta fel a figyelmemet,...

Miért hívta fel a figyelmemet, hogy nem akar zaklatni?

Figyelt kérdés
Februárban elkezdtem járni egy hétvégi tanfolyamra. Az első héten egy sráccal beszélgettem, nagyrészt a tanfolyannal kapcsolatos dolgokról, míg nem jött a tanár. Múlt héten összefutottunk az èpület előtt, együtt mentünk be, majd egymás mellett ültünk, szünetben beszélgettünk, szintén nagyrészt oda kapcsolódó dolgokról, óra végén kérdezte, hogy megyek-e ezután valahova, mondtam neki hogy haza, majd elindultunk kifelé, de a teremből kifele menet lemaradt, ezért én mentem tovább, elmentem mosdóba, majd mivel továbbra nem láttam eljöttem. Tegnap mikor bementem azonnal odajött hozzám, érdeklődött, hogy mi újság, múltkor hogyhogy úgy eltűntem. Beszélgettünk, majd odamentem ahol a cuccait lerakta, leültem és elkezdtem az egyik lánnyal beszélgetni. Mikor jött az oktató bementünk a terembe, leültem valahova, majd a srác odajött és megkérdezte, hogy leülhet-e mellém. Mondtam, hogy nyugodtan, mire ő azt válaszolta, hogy nem akarja, hogy úgy érezzem zaklat engem. Teljesen meglepődtem, hogy ezt most miért mondja, ráadásul a körülöttünk ülők mind hallották, így csak annyit tudtam hirtelen reagálni, hogy miért zaklatnál? Valakit zaklatsz/zaklattál, hogy erre felhívod a figyelmemet? Az előttem ülő is hátranézett és mosolygott, elég kínos volt. Miért mondta ezt?
2018. márc. 3. 08:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
nekem volt ilyenem és kiderült rám van gerjedve és elkezdett ténylegesen zaklatni.Ha azt mondja valaki jajj nem akarlak zavarni, tudod hogy igenis be akar menni hozzád, nem? inkább kerüld a srácot és tedd tisztába a helyzetet.
2018. márc. 4. 14:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Teccől néki.
2018. márc. 5. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!