Miért hívta fel a figyelmemet, hogy nem akar zaklatni?
Igen tudom. Csak hogy attól, hogy beszélgetek, barátkozok egy ellenkező neművel úgy gondoltam nem szükséges rögtön azzal kezdeni, hogy szia xy vagyok, van barátom, csak barátkozni/beszélgetni akarok.
Az én viselkedésemben mi volt a kínos? Ezen is gondolkodtam már, hogy mit rondhattam el, de semmilyen utalást nem tettem neki semmire, csak beszélgettünk, ráadásul nem is magánjellegű témákról.
Tegyél egy finom célzást, hogy óra után a pároddal van programotok, pl. évfordulót ünnepelni vagy ilyenek.
Amúgy meg lehet, hogy magányos és/vagy örül, hogy van kihez szólni ott, csak nem akar a tipikus pióca embernek tűnni, aki az első kedves emberre ráakaszkodik és szimbiózisban akar vele létezni, csak mert szóba állt vele.
Te voltál kínos.A srác csak udvarias akart lenni,te meg egyből meggyanúsítod,hogy zaklatni szokott embereket."Valakit zaklatsz/zaklattál, hogy erre felhívod a figyelmemet?"
Valszeg az előtted ülő is rajtad röhögött.
Konkrétan úgy hangzott ez a beszélgetés, hogy
Ő: nem baj, ha ideülök melléd?
Én: nem, gyere nyugodtan, úgysem ül itt senki még.
Ő: ok, csak nem akarom, hogy úgy èrezd zaklatlak.
Én: nem érzem úgy, ha látod innen a táblát engem nem zavar ha itt ülsz.
Ő: jó csak már azt gondoltam zaklatásbak veszed, ha ideülök melléd.
Én: miért érezném úgy? Csoporttársak vagyok, nyugodtan ülj ide.
Ő: -ismét tett valamilyen megjegyzést arra vonatkozóan, hogy ne érezzem úgy, hogy zaklatni akar, nem is emlékszem pontosan rá, mert eléggé zavarba jöttem, hogy ennyire hangsúlyozza emiatt kérdeztem már rá kínomban, hogy miért, valakit zaklatott, hogy ennyire ezt gondolja?
Lehet, hogy én viselkedtem kínosan, de mégis mit kellett volna már mondanom, ha ennyiszer elismétli, hogy nem akar zaklatni?
szerintem kisebbségi érzése van. meg tele van a média a zaklatós ügyekkel. nem csoda, ha egy csomó férfi már nem mer udvarolni, mert fél a vádaktól.
Szerintem is elég durván reagáltál, de hát ez van. Szerintem nem nagyon fog merni ezek után odamenni hozzád a jövőben, szóval a másik problémád megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!