A lehető legbutább emberek milyen helyeken dolgoznak?
Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 12:21
11/19 anonim válasza:
"Buta az az ember aki felkel reggel 3-4.00-kor, hogy a te ganédat eltakarítsa,"
Igen, eléggé. :D
12/19 anonim válasza:
"Van amelyik a kukásautón": azt is meg kell ám tanulni kezelni, tehát téves a válasz...
13/19 anonim válasza:
Szép látvány lenne, ha nem lennének kukások és a sok szemét a házad/lakásod előtt gyűlne...
15/19 anonim válasza:
Nem dolgoznak, hanem mindenféle ostoba kérdéseket tesznek fel fórumokon...
(pl.: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok.. )
#4-es válaszolónak igazat adok a linken található válaszokból.
16/19 anonim válasza:
A butaság nem köthető végzetséghez. Ismerek olyat akinek több iskolája van, mint másik 3 magyarnak és síkhülye. Tampintatlan agresszív barom a saját beszűkült világa hatalmas uralkodója. Mindenhol vannak buta emberek.
17/19 anonim válasza:
16: A kérdező az általános arányokra kíváncsi. Segédmunkában, gyárban, közmunkában zömében nem olyan emberek dolgoznak, akikkel lehet történelemről, filozófiáról vagy az aktuális színházműsorról beszélgetni. Itt a kivételek tényleg erősítik a szabályt.
18/19 anonim válasza:
Nem tudom, mi volt a baj a 12-esnek adott válaszommal, amivel arra utaltam, hogy nem kall nagy tudás egy kukásautó kezeléséhez, valamint arra, hogy itt a butaságot, mint műveletlenség hiányát kell érteni. És attól, hogy valaki el tudja látni a kiadott munkakört, még nem biztos, hogy okos és intelligens ember. Szerintem semmi probléma nincs evvel, hogy ezt leírtam.
19/19 anonim válasza:
Parlament.
Viccet félretéve: fizikai közmunka, ilyen tipikus nagyon egybites betanított munka (nem a takarítónő meg a kukás, hanem az, akinek 3 mozdulatsort kell össz-vissz tudnia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!