Tegnap voltam személyes elbeszélgetésen, fel is vettek a céghez. Viszont munkába állás előtt el kell végeznem egy tanfolyamot, majd vizsgát, így leghamarabb áprilistól tudok munkába állni. Addig munkanélkülin kell lennem, vagy mi?
Ingyen tanfolyam nincs. Vagy tanulmányi szerződést iratnak , vagy vizsgadíjat szednek, de ingyen nem tanít senki. Vagy vegyen fel rendesen állományba és adjon bért, ha annyira kötelező. Ezt ne e-mailben vagy telefonon beszéld meg, hanem menj be személyesen és tisztázzátok a kérdést, papírozzátok is le.
Ha olyan a tanrend mellette dolgozhatsz egyszerűsített foglalkoztatásban, de ha 8tól 2ig ott kell lenni és nem kapsz semmit nem vállalnám be, mert mi a garancia arra fogy valóban dolgozat a leszel?
Ha van ügyfélkapud a tb aloldalon meg tudod nézni, hogy be vagy e jelentve
neked semmire sem kell várnod.
átvernek, nincs munkád.
keress tovább!!
"Ingyen tanfolyam nincs. Vagy tanulmányi szerződést iratnak , vagy vizsgadíjat szednek, de ingyen nem tanít senki. "
vicces vagy, én már az állásinterjún megmondtam, milyen tanfolyam kell ahhoz, hogy el tudjam látni a munkát, másnap kaptam ajánlatot, felmondtam, 30 nap múlva kezdtem, rá egy hónapra ültem a tanfolyamon...tanulmányi szerződés nélkül, mivel ugye nem lett volna törvényes olyat kötni...ez 3,5 éve volt, a cégnél kb havi szinten járhatnék számomra ingyenes tanfolyamokra, amiért a cég kemény lóvékat fizet ki, csak időm nincs, sőt nyelvoktatás is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!