Hogyan közöljem a főnökömmel, hogy kaptam egy másik állásajánlatot több mint kétszer annyi fizetésért mint amit Ő fizet nekem?
EL is fogadtad a másik ajánlatot? Ha igen, akkor így: Beszélni szeretnék veled, van 1 perced? HA ráér , akkor mondjad is, hogy elmegyek a cégtől, kaptam egy jobb ajánlatot, szeretnék márc 31-ig maradni (amennyiben ápr 1-től vettek fel) és felbontanám a szerződésem közös megegyezéssel.
B verzió: ha még nem fogadtad el, és csak akkor fogadnád el, ha ő nem emel fizetést:
..van egy dilemmám, hiszen kaptam egy anyagilag jobb ajánlatot, viszont szeretek itt dolgozni, töröm a fejem, hogyan döntsek.. Ekkor vagy felajánlja a fizetésemelést, csak maradj, vagy azt mondja, nézd, én megértem, hogy számít a pénz. stb.
Nem kell mesét tálalni.
Munkaviszonyomat a mai nappal felmondom dátum aláírás. Indok nem kell ld vonatkozó jogszabály.
Ha kérdezi akkor légkörtől függően vagy annyi hogy közzödd hee??? Vagy ennyi: jobb ajánlatot kaptam jobb pénzért.
Kétszer annyi pénzt biztosan nem fog adni. Próbálj meg úgy eljönni, hogy megőrizd az esetleges jó viszonyt, mert nem tudhatod mit hoz a jövő.
Ami a legfontosabb hogy lehetőleg ne tudja meg hova mész.
A kettes, meg a négyes hozzászóló véleményére én biztosan nem hallgatnék.
Ha Te ilyen stílusban válsz el a jelenlegi munkaadódtól,hogy " közzödd hee???", meg "lesz*rod a fejét", akkor ott biztosan felégettél magad mögött minden hidat.
Lehet, hogy nagyon kecsegtető a dupla fizu de mi van, ha a próbaidőn belül azt mondja az új munkaadó, hogy "bocsi, de mi nem erre gondoltunk" ?
Esély sem marad arra, hogy visszakozz és akkor marad a két szék között a padló.
A 2-es és 4-es hozzászólónak még csak annyit, hogy ha ti nem adjátok meg a tiszteletet a főnöknek, akkor ne csodálkozzatok, ha ti sem kapjátok meg azt tőle.
Nem ismerem a kérdező viszonyát a főnökével, ahogy te sem.
A munka az üzlet, nem szabad érzelmi kérdést csinálni belőle. Legalábbis nem célszerű.
Még ha igazad van, akkor sem érdemes haragosokat gyűjteni.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!