Miért jó egy főnöknek hogy viselkedésével még azt is elüldözi aki a szar fizetésbe még bele is menne?
Ha van egy munkahely ahol eleve szar a fizetés állandó a hiány, nem találni új embert, ha találni ideig óráig is hamar elmegy-akkor ilyen paraméterek mellett miért jó a főnöknek hogy vadparaszt állat viselkedésévekl még azt is elüldözi aki a szar fizetést még úgy ahogy elfogadná?
Sok embernek nincs piacképes végzettsége vagy idős így beletörődik hogy szarul fizetett állásba van, másra kb esélye sincs.
De azért olyan ki hajlandó elviselni a szar pénzért az anyázást az alázást a vadparaszt állat főnököt olyna nemigen van.
Miért jó a főnöknek hogy az eleve szar és hiányos helyet még szarabbá teszi és még azt is elüldözi aki amúgy maradna?
És aztán mehet a vonyítás hogy nincs ember?
Hát igen de egyben vállalkozó is és azt tudnia kell hogy munkaerő nélkül meghalt a cége.
És ez alatt nem is azt értem hogy nulla embere marad mert olyan úgyse lesz de elég ha a létszám adott min fő alá esik és már működésképtelen az egész.
Ezt se érti? Ez a pénztárcájára megy.
Még ezt se érti?
Én nem vagyok itt csak bedolgozóként, de látom mi folyik.
Az én helyzetem más nekem kiadják a melót hazaviszem megcsinálom visszaviszem számlázom fizetik. Nincs napi kapcsolat a vezetőséggel nem kell abban a légkörben 1 percet se eltöltenem.
Azért, mert x év, évtized alatt hozzászokott a buta prolija, hogy mindegy, mekkora se.ggfej, mindig lesznek munkavállalók.
Most pedig 50 évesen szembesülnek vele, h aki teheti, lelép külföldre, és nem viselik már el, ha halálra dolgoztatják őket.
ezek a főnökök már nemigen fognak megváltozni. vagy dolgoznak éjjel-nappal, vagy bezárnak, és nem tudom sajnálni őket.
" mekkora se.ggfej, mindig lesznek munkavállalók"
Hát igen, és most először végre elmondhatjuk h bizonyos pénzért tényleg senki. Van olyan aki inkább elmegy feketén ideoda vagy nem csinál semmit de akkor se megy el szar pénzért 3 műszakba szarakodni.
Jól teszik.
És ez egyes főnököknek úgy tűnik magas.
Nehezen szoknak hozzá a megváltozott viszonyokhoz és még mindig az van nekik berögzülve ami 10 éve volt. Nem tetszik? takarodj, holnap 5 embert fog tolongni a helyedért. Ez ma már nincs így. Elküldöd aztán úgy kell vadászni egy embert a helyére. Csak a munkáltatóknak nem ártana rugalmasnak lenniük és alkalmazkodni ehhez a megváltozott helyzethez.
Logikátlan barmok. Nálunk pl. annyira nem találnak embert, hogy magasabb bérrel veszik fel az újakat mint amennyit a régieknek adnak és persze elvárják, hogy tanítsuk őket be. De amennyiben egy 5 éve itt dolgozó szól, hogy hé talán nekünk is legalább annyit kéne adni akkor nem, neki nem adnak hanem simán hagyják elmenni. Az nem esik le a hülyéknek, hogy a helyére utána megint csak fel kell venni egy újat, de az megint csak több pénzért fog idejönni. Jó üzlet mi ? Elmegy egy olyan aki már kitanulta a dolgokat és felvesznek egy tök új embert több pénzért, ahelyett hogy a régit megfizették volna. És itt nem bruttó százezerekről lenne szó, hanem max 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!