Egy főnök miért engedhet meg mindent magának?
A munkát el kell végezni, van egy standard idő amennyi idő alatt megszokták, hogy a munka el van végze.
Ha a norma 50 doboz / 10 perc akkor nincs mit mondani, szarul dolgozol.
Nem kifogás a gyenge teljesítményre, hogy nem megy. Simán csak gyenge teljesítmény.
Szia. Ő nem főnök, hanem ugyan olyan alkalmazott mint te.
Neki telán az lenne a dolga , hogy menedzser legyen, de erre nyilván nem képes. Három dolgot tehetsz. Vagy elviseled továbbra is, vagy az első válaszolóra halgatsz, vagy más hol folytatod a munkát.
Csak nem egy szőke rövid hajú nő?
Amúgy a kereskedelemben a "vezetők" 90% egy utolsó bunkó paraszt. Diákmunkás tapasztalatom van rengeteg, a sok hely közül ahol dolgoztam, 1 darab boltban nem volt paraszt a főnök.
Egy dolgot sosem fogok elfelejteni:
1 évet dolgoztam ott, heti 4x délutánonként. A főnökasszony egy csicskáztatós, nagyképű, gondolkodni nem tudó bunkó volt, ennek ellenére szerettem ott dolgozni.
Egyik nap 2 osztályt! kellett diákként! töltenem mert emberhiány volt.
Egész nap rohangásztam, vevőknek segítettem, áruátvételre futkoztam segíteni és emellett ugye a 2 osztályt töltöttem amikor tudtam. Egyszer csak lejön őnagysága az irodából, elkezd velem kiabálni meg bunkózni a vásárlók előtt hogy ha nem dolgozok akkor menjek haza, meg hogy én csak itt sétálgatok egész nap, lóf...t nem ér a munkám.
Mondom rendben, akkor írja alá a jelenlétit és itt sem vagyok.
Válasz: Nem elég hogy nem dolgozok még bunkó is vagyok.
Erre úgy kiakadtam, jó hangosan de nyugodt hangnemben elküldtem vissza a kedves anyukájába, persze nem bunkón hanem úriember módjára hogy ne lehessen belekötni. És mindezt a délutáni tömeg közepén.
Elsírta magát mikor kiértünk az eladótérből :D Miután aláírta a jelenlétimet és elindultam haza, utánam jött hogy mégis kellene a segítségem és többet nem lesz bunkó. Jól képen röhögtem és hazamentem :D
Annyira megalázott és megtört embert még életemben nem láttam.
Nem éri meg ezek miatt kikészülni, pláne nem fiatalon. Sokat úgy el lehet küldeni a fenébe hogy észre sem veszik és még neked adnak igazat. Egyszerűen buták az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!