Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Titeket rúgtak már ki? Hogyan...

Titeket rúgtak már ki? Hogyan közölték veletek a hírt?

Figyelt kérdés
Ma szemtanúja voltam egy kolléga elbocsátásának, életemben először tapasztalok ilyet a saját környezetemben, így kicsit sokkolt a dolog.
2018. febr. 9. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Beszoltam a fonoknek es nem hosszabbitottak. De amugy se akartak sztem. :)
2018. febr. 10. 00:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Odahaza gyárban dolgoztam több, mint 2 évet. Amikor elküldtek, inkább örültem, mert eléggé lemortizáltak az ottani kollégák. Állítom, hogy a nagyfőnöknek én lehettem pályafutása legfaarcúbb elbocsátottja. Akkor ugyebár még úgy volt a törvény, hogy ha te mondasz fel, akkor nem jár munkanélküli segély. És akkor még a fizetéseddel arányosan kaptad, a ledolgozott időtől függő hosszig. Nekem 5 hónapig járt.

Itt külföldön meg olyan volt több, mint 3 év munkaviszony után, hogy már lejárt a szerződésem, és azon kívül még hagyták, hogy ott dolgozzak plusz egy hónapot, és akkor közölték a felmondást. A marha főnök egy hónapot félreemlékezett a szerződés végét illetően. Miután vittem neki egy levelet a munkaügyitől, úgy döntött, inkább fizet egy havi végkielégítést, csak ne jelentsem fel.

2018. febr. 10. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Kis cég, főnökkel együtt a legnagyobb létszám talán 10 volt, most 4.

Egyik munkatársam kb 5 év után kért egy kis fizuemelést bérminimumról, mivel épp az ő munkakörét tanultam be másnap ott várta a felmondási papír az asztalán, gyorsan talált másik munkát.

Egy másik munkatársam 4 év után fel lett véve hivatalosba, mivel tudta hogy 1. A munka nagy részét ő csinálja 2. Amúgy sem találnak embert és 3. Nem 2 nap kiképezni valakit a helyére full nyugodtan közölte hogy az eddigire rácsapnak 30 ropit vagy most azonnal lelép, morogva de megkapta, a főnök se hülye,nem lenne más helyette.

2018. febr. 10. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
A fonokom meg a Hr igazgato behivtak egy meetingroomba. A fonok idegesen nevetgelt meg nezett mindenhova csak nem ram. Hehereszve kozolte, hogy hat szarul megy a projektnek, hulye az ugyfel blabla, kenytelenek sajnos felbontani a szertodest. Eleg szarul esett, mert szerintem jo melot vegeztem ott.
2018. febr. 17. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!