Annak mi értelme hogy rákérdeznek hosszú távon akarok-e itt dolgozni? Úgyse mondom meg az igazat meg jövőbe se látok
Annak mi értelme hogy megkérdik a munkahelyen hosszú távon tervezek-e maradni?
Erre a kérdésre nincs értelmes válasz, mert egyrészt nem látok a jövőbe másrészt a saját zsebem ellensége se vagyok.
Addig vagyok itt míg nem kapok egy jobb ajánlatot gondolom ezért senki se kövez meg,
Vagyis per pillanat elmenni nem akarok, de folyamatosan keresem a lehetsőéget és ha bármit találok ami jobb már el is húztam oda.
De ezt nyilván nem mondom el hazduni fogok.
Ma még azt mondom hosszú távra tervezek holnap találok jobbat és le is léptem.
Mi értelme a kérdésnek? és ha ma ezt mondom holnap meg lelépek akkor mi van?
Semmi.
"mert x helyen többet fizetnének x ezer forinttal. "+
Én meg akár holnap más helyen kezdek ha ott többet adnak.
10: azért mert nem jó hely, vagy a munka, vagy a társaság.
De akinek jó munkahelyen van, annak esze ágában sincs állandóan másikat keresni.
Gondolom, a szokásos munkaügyes kérdés :)
Az ő stílusa. Senkinek sem lehet igaza, nem lehet más tapasztalata, csak az a jó, amit ő mond.
Jelentem is.
"10: azért mert nem jó hely, vagy a munka, vagy a társaság. "
Munka társaság hely... leszarom. Ez nem kocsma.
Mit nem szarok le? Fizetés.
Itt 10 ft ott 15. megyek oda.
De ha találok helyet ahol meg 18 ft akkor onnan is elhúztam.
14: Sajnállak, mert a kérdéseidből is látszik, hogy mennyire megkeseredett, sekélyes, boldogtalan ember vagy, akit senki sem szeret.
De legalább lesz 3 ezer forinttal több pénzed :D
#14:
Te figyelj már, ezt még hány 100x fogod még leírni, hogy mindenhonnan elhúzol? :D
Engem is folyamatosan ezzel cseszegettek a munkahelyemen.
Aztán, amikor találtam jobb helyet és bejelentettem, hogy megyek, akkor úgy kezeltek, mint valami nemzetárulót, aki átállt az ellenséghez világháború idején.
Sok az elmebeteg...
"g nem akkor ezt a kérdést konkrétan nem teszi fel "
Hát akkor itt milyen hr-es van? Mert itt megkérdezték és kaptak is neszesemmi választ.
Persze nem akarok elmenni hazudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!