Bizonyos céges buszjáratokon miért kell a belépőkártyát lehúzni felszálláskor?
Figyelt kérdés
Mit akarnak ezzel ellenőrizni?2018. febr. 5. 11:47
11/17 A kérdező kommentje:
Az aktatologatók azt mondták, hogy csak azt a buszt szabad használni ami az én állandó lakhelyemtől közlekedik. Viszont egy polgári buszos út a barátnőmhöz 1300 forintba kerül csak odafelé. Úgyhogy használni fogom a céges buszhálózatot az biztos, maximum nem fognak neki örülni, de akkor én meg felmondok a cégtől.
2018. febr. 5. 17:13
12/17 anonim válasza:
Azért kell lehúzni a kártyát, mert az ilyen járatok több cég embereit viszik, és arányos használat szerint fizetik ki a fuvarozót
13/17 BlackSword válasza:
Igaz, tényleg ne sétálj be oda ahol esetleg tudják a választ a kérdésedre... Esetleg tudnának tenni az érdekedben valamit... Akkor ugyanis nem lenne okod hőbörögni hogy milyen ramaty az életed a céged... Tudod, sok mindent lehet, de sosem árt ha valaki rábólint...
14/17 anonim válasza:
#13 elkestel a kioktatassal, maskor hamarabb :D 11-ben leirta mar, hogy bement :)
15/17 A kérdező kommentje:
BlackSword:
Köszönöm a reflexből bevágott színvonalas hozzászólásod. Máskor olvass!
2018. febr. 6. 13:29
16/17 anonim válasza:
Hát, az én munkahelyemen is céges buszok szállítják a dolgozókat, de senki nem problémázik ilyesmin. Persze, ha esetleg a Volán "adja" a ceges jaratokat, akkor érthető a dolog.
17/17 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy csak a kisbuszokon van ilyen, de ők maszekok. A volán nagy buszain nincs csipogózás úgyhogy simán utazhatok velük.
2018. febr. 8. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!