Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meddig érdemes várni, hogy az...

Meddig érdemes várni, hogy az állás jelentkezésemre reagáljanak?

Figyelt kérdés

Egyszer korábban már kerestem másodállást, és onnan az önéletrajz elküldésétől számítva 3 óra múlva fel is hívtak, hogy beszéljünk meg egy személyes találkozót. Az befuccsolt, mert akkor még nem szerettem volna váltani, csak beugrósnak szerettem volna menni, de az meg nekik nem volt jó.

Most találtam egy olyat, ami nagyon tetszik és minden elvárásomnak megfelel. Ez még valamikor tavaly az utolsó 2-3 hónapban volt, csak még gondoltam megvárom az újévet és akkor adom be az önéletrajzom. Ez a héten meg is történt és semmit se reagáltak. Se egy válasz e-mail, se egy hívás.

Arra gondoltam, hogy 12-én úgyis lesz időm, elmegyek személyesen. Legalább látom élesben a helyet.

Embert tuti keresnek abba a pozícióba, ami jó lenne nekem. Ráadásul hiányszakmában dolgozom, csak úgy kapkodnak utánunk. Ezért is fura, hogy semmi reakció nincs.

2018. febr. 1. 17:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Az utolsóval értek egyet,semeddig nem várnék.Ha érdeklődnének irántad,már rég hívtak volna.
2018. febr. 2. 21:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Az állást a saját oldalukon hirdették meg és nem írtak oda semmi lejárati időt. A közigálláson szoktam látni, hogy van valami lejárati idő.

Az a baj, hogy egyetemre is járok és nem tudom, hogy hogy vennének fel úgy hogy havi 1 hetet hiányzok. Mindenhova teljes munkaidőst keresnek, de ők még részállásra is felvesznek embert(elvileg).

Azért szerencsére nem akut a munkakeresés, mert van munkahelyem, csak váltani szeretnék és eddig ők tetszenek a legjobban.

2018. febr. 4. 09:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Tegnap délután telefonaltak☺ es hétfőn délben megyek egy hosszabb elbeszélgetésre
2018. febr. 7. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!