Info teruleten dolgotok, nektek milyen a munkahelyetek?
EPAMnál dolgoztam pár évig, aztán két éve Svájcban dolgozom a UBS-nél, mint D2-es fejlesztő.
A munkahely jó, bár néha igencsak brainf*ck, fejleszteni kell, bugot javítani, meetingelni és tartani a kapcsolatot Pest és Zürich között - ez nehéz, mert dupla meló.
A közösség jó, kollégák normálisak és lehet velük dolgozni, a munkaidőnek meg ötkor vége és mindenki megy haza - nincs túlóra, mint otthon.
Nem unalmas, mert mindig van új task új kihívásokkal, pluszban kezdek készülni D3-ra is.
7100 frankot kapok kézhez a levonások után.
Hu basszus, en is lehuztam ket evet Altstettenben a Ubs-nel, eletem leggusztustalanabb projektje volt, elegge negativ elmenyekkel tavoztam, meg ugy is, hogy a kozvetlen epamos kollegaimra csak jot mondhatok.
Most egy masik banknal vagyok, ez itt nagyon klassz most, erdekes projekt, baratsagos kollegak, jol erzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!