Ti mit szólnátok ha felvennének egy munkahelyre és 2 hét múlva kiderülne hogy a főnökötöket fiatal korában leszázalékolták?
Figyelt kérdés
Mondjuk felvennének, bemutatkozna a főnök. Mondjuk külsőre nem látszana semmi "furcsa" rajta, de kiderülne hogy fiatal korában pszichés problémával leszázalékolták. Mit tennétek?2018. jan. 27. 20:02
1/7 anonim válasza:
Ennek mi köze a munkahelyhez?
Meg mi az, hogy "fiatal korában pszichés problémával leszázalékolták"? Idöközben már nem fiatal vagy nincs leszázalékolva?
Eleve nem tudom, miért foglalkozik bárki is a fönök egészségével, ez magánügye - az sem világos, hogy hogy "derül ki" ilyen?????
2/7 anonim válasza:
Mit érdekelne? Ha nem bunkó, hagy dolgozni, jó a fizu...engem az sem zavarna ha Buddhista lenne.
3/7 anonim válasza:
Ilyeneken akkor érdemes problémázni ha hatása van a te munkádra, addig viszont magánügy..
4/7 anonim válasza:
Teljesen és mélységesen leszarnám. Felőlem gyerekeket is ölhetett Vietnámban napalmmal, nem az a dolgom, hogy a főnök életén agyaljak, hanem hogy elvégezzem a munkám.
5/7 anonim válasza:
Gyanakodnék hogy, le fizette az orvost más meg miatta nem kap elátást.
6/7 anonim válasza:
Ha ebben a világban él, és nem problémázik az emberekkel, valamint lehet vele együtt dolgozni, akkor oké. De ha kiderül, hogy valami más vágányon "közlekedik", akkor tipli lenne.
7/7 anonim válasza:
Ha normális,és hagy dolgozni,engem sem érdekelne.Ha egy elmeteg "állat", a legrövidebb időn belül váltanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!