Hogyan koptassam le?
Kérlek segítsetek! Van egy főnök ott, ahol dolgozok, és teljesen h-nek néz. Folyton rám jár a munkahelyen, és traktál a hülyeségeivel. Így is örülök, hogy ha elvégzem a munkám napi 8 órában, nem vagyok megfizetve, hogy a h-ségeit hallgassam. Elmegy egy kávéért, és visszafelé bejön az irodámba, megáll az asztalom előtt, és nálam issza meg, közben előadja, hogy mi történt vele, miket csinál, milyen filmeket néz stb. Ha éppen nem magáról áradozik, akkor engem faggat, a magánügyeimről, amikről nem akarok vele beszélni.
Már mondtam neki, hogy dolgom van, de erre csak azt válaszolta, hogy majd befejezem otthon. Soha semmire nem válaszolok érdemben, csak semmitmondó kétszavas mondatokat, meg éreztetem, hogy nem érdekel, de nem izgatja. Szerintem még külön élvezi is, hogy látja, hogy sehova se kívánom, és mégis lúzer vagyok, hogy megszabaduljak tőle.
Régebben még fogdosni is megpróbált. Meg egyszer meg megrángatta a ruhám, hogy vegyem már le a "túl hosszú" pulóverem. Akkor megfenyegettem rendőrrel, akkor lekopott egy ideig. De most megint jön. Amúgy van komoly kapcsolatom, de ez se nagyon érdekli. Szerintem ez az egész most már olyan, mint valami rossz film, de tényleg, el se hiszem, hogy ebben élek.
Segítsetek, mit csinálnátok a helyemben? Mit csinálok rosszul, hogy velem ezt meg meri tenni? Bunkó megoldások is érdekelnek, sőt kifejezetten segítsetek, hogy legyek vele elég bunkó, hogy lekopjon!!!

"Drágám, a főnököm piszkál, mit tegyek?"
Elcsípni éjszaka, vas cső, ásó, erdőszéle.
A többit tudjátok.
De az első hsz-val egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!