Barátnőmet öccse mindig itt van nálam, ide jár számítógépezni? Hogy koptassam le?
Szóval 25 éves vagyok van egy 20 éves barátnőm 2,5 hónapja vagyunk együtt a kapcsolat maga jó volna, de van egy 14 éves öccse aki " rosszfiú" és idáig eljárt fűvezni a haverokkal. Kb 1 hónapja volt az hogy mondta barátnőm magával hozza hogy ne csináljon hülyeséget, kérdezte nem gond mondtam nem. Szóval mivel barátnőmmel akartam kettesbe lenni, át mentünk a másik szobába DVD-ni (XXX) ha valakinek nem esne le :P. Addig mondtam neki játszhat a gépemen. Elég jó kis gamer gépem van I5/16GB ram GTX 1050. Az nap játszott 4-5 órát. De azóta minden hétköznap suli után itt eszi a fene, volt olyan hogy elmentem meló után zuhanyozni, mire visszaérek ott ül a gép előtt. A csajom kérdeztem ki engedte oda, ő mondta hadd játsszon, így legalább nem jár el füvezni meg lekötni magát. Hétvégén még rosszabb a helyzet, Reggel arra ébredek valaki kiabál. Barátnőm beengedi beül a gép elé, este nyolcig képes előtte ülni. Nem az hogy féltem, de azért szerintem a pofátlanságnak is van határa. Az a gond túl jó szívem van, de már ott tartunk hogy a saját gépem elé nem tudok beülni. Mert ha öccse nincs itt akkor meg barátnőm használja a gépemet, mert ö meg LOLozik vagy simsezik.
Hogy mondjam meg hogy ne legyen belőle sértődés? Napi fél órát tudok a gépem elé jutni, de akkor már semmi kedvem sincs használni mert 10 órakor alszok és hajnal 4 órakor indulok a melóba. Kezd elegem lenni ebből, ráadásul öccse a hétvégi maratonján itt eszik és iszik is.
Nyomd a kezébe a villanyszámlát.
Vagy buheráld meg a gépet, hogy ne tudjon játszani.
Szeretem ezt a lányt, meg jó vele a szex is. De az öccse a zavaró tényező. Mert a szülei rábízták hogy vigyázzon rá, és szerinte ez segít hogy itt nálam gépezhet. Azóta nem füvezik. Legjobban az zavart így utoljára hogy az öccse 25E forintot ajánlott a számítógépemért. Tegnap vagy tegnap előtt ide állított hogy félre rakott pénze van és megvenné a gépem kompletten. De a szülei se százasok mert mikor ma ott voltam az apja alkesz és mondta hogy jó nagy szemétláda vagyok hogy nem adtam el a gépet a kisfiának.
Csak ma lett elegem ebből az egészből, hát szerintem ha holnap találkozunk meg mondom neki hogy elég volt, nem akarom hogy a öccse idejárjon továbbra is.
Jó kis gamergep. 1 jócsaj és egy fűvező öcskös és egy apa aki azt hiszi hogy 25ezerbol kijönne a gamergep.
Csajnak nyuts egy másik lehetőséget pl menjetek az ocsevel labdazni, focizni ki valahova. De ha ez nem jó kodold le a géped. Apuskát meg akár 1 korsoval is lekenyerezheted ha teleg alkesz és közben elbeszélgethetsz vele a helyzetrol.
Beszélj barátnőddel, mondd el neki konkrétan a problémádat, meg hogy mit érzel és hogy a géped az nem az öccséé hanem a tied.
Megjegyzem fogalmam sincs hogy tudtál összeszedni egy gamer gépet meg ami szemet szúróbb - munkahelyet. Én évek óta próbálok elhelyezkedni de folyton visszautasítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!