Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Baj ha nem barátkozom/ beszélg...

Baj ha nem barátkozom/ beszélgetek nagyon a kollégáimmal? Gyárban dolgozok.18L

Figyelt kérdés

Vannak itt korombeliek is de én csak pár hete jöttem, akik itt vannak ennyi idősek már rég össze barátkoztak mert vagy ismerték egymást vagy egy helyre rakták őket és a nap folyamán sokat beszélgettek.

Én nem úgy tekintek a munkahelyemre mint amit barátkozásra találtak fel, hiszen én dolgozni járok oda. Még is zavar, hogy mivel nem vagyok valami nyitott, közvetlen, barátkozós típus ezért kb soha nem lesznek innen jó ismerőseim, barátaim ameddig pár évig itt fogok dolgozni :(

Ne görcsöljek ezen mert egy idő után biztos engem is össze raknak olyannal akivel jóban leszek? Vagy vegyek erőt magamon és menjek oda hozzájuk? (Ezt am sose mertem nagyon)

Csak az a baj úgy érzem velem senki nem akar majd jóban lenni, mert vannak nálam sokkal izgalmasabb személyek is akikkel lehet barátkozni (és akiket már ismernek). Munkahelyen kívül is csak felszínes barátságokban van részem, bár ez mind a két oldalról.

Vagy jól érzem azt, hogy manapság nagyon nehéz egy igaz barátot találni aki valóban meg akar ismerni és nem cserél majd le ha jön egy jobb?

Tanácsokat is szívesen elfogadok, akár barátkozással kapcsolatban is! :)

2018. jan. 24. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem is barátkozni, de haverkodni muszáj saját érdekedben.

Létszámcsökkenéseknél vezetőség jellemzően azokat szórja ki, akik a "csapatba nem illeszkedtek be". Amikor egzisztencia harc van a haver kollégák, összefogva a körön kívülieket mószerolják.

Húgom mondta, hogy amikor élelmiszerboltláncnál volt területi vezető, és frissíteni kellett a munkaerőt (régebbi dolgozóknak több pénz jár, amik rontják a mutatókat) ő is a magának való embereket rakta ki jellemzően (tipikus volt az ilyen emberekre, hogy keményen dolgoztak, kevesebbet klubboztak, többieknél kulturáltabbak voltak), mert a munka hatékonyságának, dolgozók moráljának jobban ártott volna, ha kedvelt munkatársat küld el. Szemétnek is érezte a munkáját emiatt is...

2018. jan. 24. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

1-es!

Ühüm, értem. Szóval aki dolgozni jár be a munkahelyre és dolgozik is az ki van rúgva csak azért mert nem bájcseveg a többiekkel. Aki meg trécsel azzal meg minden rendben.

Ezek után nem tudom mit csodálkozik mindenki a magyar munkamorálon. Ezért tart itt ez az ország :-D aki dolgozik az repül :-D

2018. jan. 24. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

Én egy neves multinál dolgozom, de nálunk is csak azért megy a csevegés ebédkor, hogy be csöndben üljünk, mert az kínos. Nem akarlak elkeseríteni, de barátokat nem nagyon fogsz találni egy munkahelyen, inkább becsüld meg a sulis barátokat, mert azok tényleg őszinték.

2018. jan. 24. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Én is csak dolgózni jártam be a többiek meg beszélgetni a szánalmas életükröl a másik amit útáltam hogy, kérdezik fizetésemet olyan mintha gyerekek között lenne az ember.Sajna mindegyiknél jobban éltem mert mindig a saját dolgaimal foglalkóztam léptem is ónnan mert csak beszélgetni jártak be engemet meg már nagyon zavart.Azota kerülöm is az olyam munkahelyet ahol sok a nő mert a férfiak eltudnak lenni egyedül a nőknek meg kel egy barátnő akivel ki beszélik a többi embert borzalmasak.
2018. jan. 24. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Te legalább DOLGOZOL, és nem pfázol.

Otthoni morál mindenkivel beszélgetni munkaidőben csak hogy linkeskedhessenek.

Ezért jobb helyen kirúgnak a fenébe, nálunk is küldtek el egy hónap után - magyar - kolleganőt, aki úgy volt vele, hogy a munkahelyen beszélgetni kell és zavarni a másikat :D

2018. jan. 26. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

1-es, akkor a húgod nem ért a munkájához és alkalmatlan hozzá.

Azért kirúgni valakit, mert nem bratyizik és lógatja a lábát, hanem dolgozik, az undorító és még büszke is rá...

2018. jún. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!