Szerintetek mennyire lehetetlen ilyen munkát találni?
Csak érdekel, hogy mit gondoltok. Van egy diplomám, amiben nem dolgoztam és nem is szeretnék. Most levelezőn csinálok egy másikat. A gondom az, hogy 2 hetente pénteken órám van, vagyis nem tudok dolgozni. A jelenlegi helyemen kell hétvégén is, hétköznap is, reggel 8-tól, este 8-ig. Így ez nem gond, mert amit hétvégén dolgozom, azokat a napokat kiveszem pénteken. Ez viszont azt jelenti, hogy egyetlen szabad hétvégém sincs, mert páros héten péntek-szombat iskola, páratlan héten pedig munka. Az iskola ráadásul messze van, tehát olyankor nem otthon alszom a férjemmel, hanem elutazom. Ez így nagyon kimerítő, és mellé jön, hogy hétköznapokon is 2 műszak van, tehát előfordul, hogy 1 héten összesen 2 délután vagyok otthon.
Szeretnék egy olyan helyet, ahol vagy a hétköznapokon dolgozhatnám le azokat a péntekeket (mondjuk heti 1x 12 óra), vagy csak egy műszakos lenne és akkor hétvégén bemennék. De a kettő együtt hosszú távon tönkretesz.
Fizetésben a 160 nettóval már megelégszem, és szeretnék ülő munkát végezni. Ezek az elvárásaim. Ezek szerintetek magas elvárások? Reménytelen, hogy találjak egy ilyet? Fiatal vagyok, nem tudom, hogy mennyire látom reálisan a lehetőségeket az elvárásaimhoz mérten.
Egyrészt van évente 2x nap szabadságod, ez több, mint elegendő kellene legyen). Másrészt nem ördögtől való az elképzelés. De jó kérdés, hogy találsz-e olyan munkát ahol felvesznek szakirányú végzettség nélkül, úgy, hogy előre tudni kellenek kompromisszumok, figyelembe véve, hogy amint meglesz a diploma, le is lépsz.
Szerintem sori dolgozónak kellene menned valami lazább helyre, ahol lehet a műszakokat cserélgetni.
Azt hiszem kicsit magasra tetted a mércét, 10 nap elmegy, marad még 10-12, ott a nyári céges leállás, máris lehet menni nyaralni.
Helyén kellene kezelni a dolgokat, piacképes diploma nincs, releváns szakmai tapasztalat nincs. Teljes munkaidőt nem tudsz vállalni... Akkor irány a tesco pénztár, ott lehet ülni és lehet osztani szorozni, hogy mikor mész be.
Azt ne várd, hogy ilyen helyzetben majd egy irodai semmittevős munka pottyan az öledbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!