Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mennyire lehetetle...

Szerintetek mennyire lehetetlen ilyen munkát találni?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, hogy mit gondoltok. Van egy diplomám, amiben nem dolgoztam és nem is szeretnék. Most levelezőn csinálok egy másikat. A gondom az, hogy 2 hetente pénteken órám van, vagyis nem tudok dolgozni. A jelenlegi helyemen kell hétvégén is, hétköznap is, reggel 8-tól, este 8-ig. Így ez nem gond, mert amit hétvégén dolgozom, azokat a napokat kiveszem pénteken. Ez viszont azt jelenti, hogy egyetlen szabad hétvégém sincs, mert páros héten péntek-szombat iskola, páratlan héten pedig munka. Az iskola ráadásul messze van, tehát olyankor nem otthon alszom a férjemmel, hanem elutazom. Ez így nagyon kimerítő, és mellé jön, hogy hétköznapokon is 2 műszak van, tehát előfordul, hogy 1 héten összesen 2 délután vagyok otthon.

Szeretnék egy olyan helyet, ahol vagy a hétköznapokon dolgozhatnám le azokat a péntekeket (mondjuk heti 1x 12 óra), vagy csak egy műszakos lenne és akkor hétvégén bemennék. De a kettő együtt hosszú távon tönkretesz.

Fizetésben a 160 nettóval már megelégszem, és szeretnék ülő munkát végezni. Ezek az elvárásaim. Ezek szerintetek magas elvárások? Reménytelen, hogy találjak egy ilyet? Fiatal vagyok, nem tudom, hogy mennyire látom reálisan a lehetőségeket az elvárásaimhoz mérten.

2018. jan. 22. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt van évente 2x nap szabadságod, ez több, mint elegendő kellene legyen). Másrészt nem ördögtől való az elképzelés. De jó kérdés, hogy találsz-e olyan munkát ahol felvesznek szakirányú végzettség nélkül, úgy, hogy előre tudni kellenek kompromisszumok, figyelembe véve, hogy amint meglesz a diploma, le is lépsz.

Szerintem sori dolgozónak kellene menned valami lazább helyre, ahol lehet a műszakokat cserélgetni.

2018. jan. 22. 10:34
 2/4 A kérdező kommentje:
20 nap szabi semmire nem elég. 10 kapásból elmenne a péntekekre, vizsgázni meg ebből még nem voltam. Figyelembe véve a tényt, hogy nem robot vagyok, még nyaralásra is igényt tartok. Nyilván nem megyek el gyári munkásnak, ennél azért Pesten több a lehetőség, azt még én is látom.
2018. jan. 22. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem kicsit magasra tetted a mércét, 10 nap elmegy, marad még 10-12, ott a nyári céges leállás, máris lehet menni nyaralni.

Helyén kellene kezelni a dolgokat, piacképes diploma nincs, releváns szakmai tapasztalat nincs. Teljes munkaidőt nem tudsz vállalni... Akkor irány a tesco pénztár, ott lehet ülni és lehet osztani szorozni, hogy mikor mész be.

Azt ne várd, hogy ilyen helyzetben majd egy irodai semmittevős munka pottyan az öledbe

2018. jan. 22. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és mondom ezt úgy, hogy MSc-t csinálok főállás mellett, levelezőn, 140 km-re az otthonomtól...
2018. jan. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!