Nektek volt már olyan munkahely, vagy munkahelyi feladat amire azt mondtátok "lehetetlen küldetés"? Többit alább.
A munkahelyeken a vezetők-főnökök jelentős része egy sötét idióta, akik szerint az 5-ös vastagságú anyagba 8-as mélységű zsákfuratot lehet tenni:DDD Lehet, egy osan zacsival kiegészítve majd, de mit szól az iso hozzá vajon:DDD
Ilyenkor nevelni kell őket vagy példamutatásra ösztönözni, de előtte tálalni a verhetetlen bizonyítékokat a sötétségükre.Azokat a fejeket felismerésnél fotózni kellene és mutogatni:DDDD
Igen.
Mi próbavásárlói cég vagyunk, én vagyok a próbavásárlókkal kapcsolatban. Ugye sok projekt van, ami kb. bukta, mert a sales-esek rábólintanak, mert bele sem gondolnak, csak az euró-jel forog a szemük előtt, aztán amikor mi megnézzük a projektet, látjuk, hogy ezt magánember próbavásárlóként a büdös életben nem fogja megcsinálni, mert a dolog bonyolultságához képest túl keveset fizet, vagy meg kell adniuk a saját személyes címüket vagy olyan dolgot kell tenniük a vásárlás folyamán, ami nem tűnik etikusnak...
És a végén ilyen esetben ált. nekünk lett igazunk.
Ahol most dolgozok, ott úgy indult a pályafutásom, hogy látszólag lehetetlen feladat elé állítottak. Ugyanis adtak egy irányszámot, amit el kellett érni havi átlagban, de emellett rengeteg apróságra is figyelni kellett, ami meg sok időt vett el, és rontotta a statisztikát. Hónapokig szívtam úgy, hogy mindig rossz volt a statisztikám, mert igyekeztem 100%-ot nyújtani. Közben mindenki másnak jó volt a statisztikája, és nem értettem, hogy lehet, hogy mindent beleadok és az enyém mégis rossz. Aztán szép lassan rájöttem miközben elkezdtem figyelni mások munkáját, hogy az ő statisztikájuk azért olyan jó, mert felületesen és rosszul dolgoznak. De érdekes módon ez nem számított, mármint a minőség. Csak a mennyiség. Utána elkezdtem én is rosszul de gyorsan dolgozni. :D Most már hozom simán a számokat, de olyan pocsék a munkám, hogy nem adnám hozzá publikusan a nevem, az biztos. :D
Igazából úgy gondolom, mindent meg lehet csinálni, csak vagy rosszul lesz megcsinálva gyorsan, vagy jól de akkor nagyon sokáig fog tartani. A cég meg dönthet, hogy nekik a minőség vagy a mennyiség a fontos, én meg alkalmazkodok hozzájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!