Mit tegyek ha a kolléganőm ki akar csinálni?
Ez nevetséges:DDDDD
Most komolyan senki nem áll elé és nem vágja a pofájába azt, hogy: Ember, nem a barátod vagyok, se a családtagod, hanem kollégád, ezért vegyél vissza magadból, ha hozzám szólsz, mert letépem fejedet és végig fogom rugdosni az asztalok közt!
Nincs senkiben sem, ennyi büszkeség-önérzet vagy valami?Sok lúd, disznót győz az meg a másik.
Nem értem az ilyen problémákon, miért kell tökölni.A degenerált bunkókat nem szabad hagyni, hogy tegyék, amit akarnak..., mint a suliban, olyan ez.
Lehet szólni a felsőbb vezetőknek akár, de az olyan siránkozás.Az ilyet csak így érdemes intézni.
Volt esetem hasonló és nem egy, de egyiknél például 2 évig nem beszéltünk egymáshoz-hagytam szenvedni mindenben, nem kereszteztük utunk-elvoltunk korrekt módon.Félév múlva megemberelte magát és megváltozott udvariassá-nem megjátszva, méltó volt köszönésre reggel.
Sosem kell köszönni neki, sosem kell neki segíteni, sosem kell megkínálni semmivel...át kell nézni rajta, kérdéseire csak iránymutatást kell adni-nem megoldást...senkibe kell venni-minden csoportos mókából kihagyni.
A levegőnek nézés kikészíti és hogy körülötte mindenki vidám.
# 4
Szívesen:)
Remélem úgy csináltad, hogy a felettes nem tud rólad, mert az "alátevősöket" sem szeretik, hiába jó a szándék!
Mellesleg egy ilyen "banya-turbo startot" megörökíthetsz rejtett kamerával és fej-hátterek kitakarásával meg is oszthatsz akár, ha ismét viharos a kolléga:DDD
Én 2 éve jártam így. Egy ötvenes kolléganő tett nekem keresztbe. Minden ok volt, amíg nem volt párkapcsolatom, (ő szingli volt). Amikor megismertem a párom, ott rúgott belém, ahol tudott: beáztatott a főnök előtt, olyanokat mondott rólam, hogy ügyfelek közül szerzem a pasikat, ami persze nem volt igaz.
Közösségi oldalon zaklató üzenetet is küldött. Végül ő jött el onnan, mert a sok zaklatása és rágalmazása visszahullott rá.
Mint utóbb megtudtam, nem csak velem csinálta ezt, minden más új kollégával, fiatal lányokkal.
Sokszor volt téma pl a diplomás bér ( neki nem volt diplomája , ezért nem esett neki jól, hogy egy újonnan érkezett munkaerő 40 nettóval keres többet), amikor ő már évek óta ott volt.
Nehéz ügy ez sajnos.
Ha a főnök nem áll melléd veszett fejsze sajnos.
Kitartást kívánok, tudom min mész keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!