Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek a helyemben...

Ti mit tennétek a helyemben az ilyen kollégával?

Figyelt kérdés
Próbaidős vagyok a munkahelyemen. Még csak 2. hete vagyok ott, de a "mentorom" elképesztően bunkó. Kiabál, parancsolgat, a minap konkrétan azt mondta, hogy "mi a fzt akarsz?!", mert éppen az egyik kollgéváal beszélgettek a hétvégéről.
2018. jan. 18. 19:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De várjál, közben megy a sírás, hogy nincs ember! :D Nem is értem! Most akkor kell nekik a munkaerő vagy nem? Ahogy írod, nagyon el van csúszva itt valami az emberek fejében.
2018. jan. 19. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen helyem de csak 1 hétig maradtam mert komolytalan emberek ha a legelején nem segítenek mit várnak a jővőben.Én nem fogom a szabadidömet komolytalan emberekel tölteni ahol nincs új munkaerő mert idioták az emberek mert itt mindenki családi válakozást csinál a munkahelyböl.Rengeteg lehetöség van normális emberek de akkor legaláb nem hirdetné magát az ilyen amig rendet nem csinál mert csak idöt pocsékol vele az ember és le marad más lehetöségröl már értem minek találták ki a probaidöt.Az irodába meg semmit nem tudnak a vezetőségel jó hogy, új embetként reklamálok inkább megyek rendezeteb helyre ahol az elején segitenek aztán bunkoznak.
2018. jan. 19. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon alaposan indokold meg, hogy miért nem maradsz ott, mikor megmondod, hogy nem jössz többet.

Neked már nem lesz jobb, de hátha több próbaidős is szólt már, és hátha elgondolkodnak rajta (tudom, idealista vagyok).

2018. jan. 29. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!