Ti mit tennétek a helyemben az ilyen kollégával?
Figyelt kérdés
Próbaidős vagyok a munkahelyemen. Még csak 2. hete vagyok ott, de a "mentorom" elképesztően bunkó. Kiabál, parancsolgat, a minap konkrétan azt mondta, hogy "mi a fzt akarsz?!", mert éppen az egyik kollgéváal beszélgettek a hétvégéről.2018. jan. 18. 19:57
1/13 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy kérdezni akartam tőle, és akkor reagált így.
2018. jan. 18. 19:58
3/13 anonim válasza:
Fognám a kalapomat, és továbbállnék.
4/13 A kérdező kommentje:
Jaja, nekem is az a gondolatom, hogy ez jobb nem lesz.
2018. jan. 18. 20:04
5/13 anonim válasza:
Tanár vagy?
Javaslatom: 1.ignoráld, ne kérj többet tőle tanácsot,próbálj más, szimpatikusabb embertől tanácsot kérni, 2.ha a mentorod nem a főnök kis kedvenckéje, akkor mondd el őszintén a főnöknek, hogy mi történt és tőle kérj tanácsot, esetleg egy másik "mentort".
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ilyenkor azért megnyugszom, hogy nem én vagyok a puhapcs, és az értékítéletemmel senincs baj, mert más munkatárs mondta vigyorogva, hogy keménynek kemény, de nem nehéz eset az xy. :D
2018. jan. 18. 20:07
7/13 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam ezzel. Nyeltem, nyeltem és nyeltem. Most hónapok elteltével már nem ilyen.
Munkahelyet akarsz változtatni? Hidd el, máshol is vannak bunkók... lehet ennél durvábbak.
8/13 anonim válasza:
Nem lesz jobb, úgyhogy menj el onnan.
9/13 anonim válasza:
Máshol is vannak bunkók, de nem mindegy, hogy milyen arányban, és kik azok. Én azt mondom, keress másik helyet, mert van jobb.
10/13 anonim válasza:
Ok hogy, vannak bunkok de könyörgöm a legelején betanuláson szivatni az embereket nevetséges ország ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!