Győrben valóban nyomorognak az emberek?
Azért az audi nem tolja mindenki segge alá a sok pénzt ám... Nem egy isteni létesítmény csak egy újabb hülye gyár.
De ha esetleg majd a 3 műszak 6 napos ismerősömnek lesz egy kis ideje, megkérdem tőle, gazdagnak érzi-e magát.
Az albérletárak szerint elég nagy a lakáshiány.
Szinte mindegyik győri cég munkaerőhiánnyal küzd.
A helyiek meg átjárnak ausztriába, sőt szlovákiába dolgozni. Az audi fizuja nincs olyan jó, mint a land rover vagy psa a tótoknál.
Az Audit én nem keverném ide. Ugyan a hazai viszonylatokhoz képest jó ott a fizetés, de ismerek olyat, aki az Audinál volt, ennek ellenére inkább átjár Szlovákiába egy konkurenciához, mert jóval többet kap.
Egyébként mihez képest? Az ország keleti részéhez képest sokkal jobban élnek az emberek, a fizetések olyanok, mint Bp.-en, de az álláslehetőség valamivel kevesebb, kevesebb a hajléktalan. Persze mindenki a saját sorsa kovácsa, biztos van olyan, aki nem akar dolgozni, esetleg nem tud és nyomorog Győrben, de amikor én ott laktam és állást kerestem, mindig találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!