Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valóban én tehetek róla, hogy...

Valóban én tehetek róla, hogy áthelyeztek?

Figyelt kérdés
Dolgozom egy adott területen, nem kívánom megnevezni. Amikor az előzőhelyen elkezdtem dolgozni, közölték velem, hogy a főnök nem szereti a nőket, túl alacsony és törékeny vagyok. Már ekkor éreztem, hogy a külsőségek miatt hátrányban vagyok, és ez ki is ütközött rendesen. A főnök folyton lekezelt, lenézett. Alapjában véve határozott, közvetlen természet vagyok, aki gyorsan tanul, és nem buta egyáltalán, azonban a főnök napi piszkálódása, gúnyolódása, hogy "buta vagyok" a fülembe ültette a bogarat, és olyan mód végeztem a munkát, hogy rászolgáltam a napi piszkálásra. Elvette az összes önbizalmam, az összes kedvem. Elvárta, hogy felnézzek rá, tiszteljem, de egyszerűen képtelen voltam rá, ilyen emberre nem tudok felnézni. Aztán egy szép nap megkaptam, hogy túl gyerekes, túl fiatal, túl gyenge, stb vagyok ehhez az egészhez. Átkerültem máshova, ahol viszont teljesen elégedettek velem, emberszámba vesznek, és nem a külsőm, hanem a belsőm,az eszem és a tényleges munkám, szorgalmam alapján ítélnek meg. Ezek ellenére nagyon bánt, hogy az előző helyen lenéztek, és nehezen tudom túltenni magam rajt.
2017. szept. 17. 04:36
 1/4 anonim válasza:
Ez a volt főnök hibája, hogy ha nem volt megelégedve veled, akkor minek húzta-halasztotta, miért nem adta ki az utadat rögtön. Te meg gondolom azért tűrtél, mert szükséged volt a fizetésre. Szerintem ne foglalkozz vele, már nem számítasz, nem foglalkoznak veled, nem dolgozol ott, ez már csak benned él, ne hurcold tovább.
2017. szept. 17. 06:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van igen, csak rossz érzés nagyon, mert tényleg nem tartom magam egy buta embernek, meg gyerekesnek sem, mert felnőtt nő vagyok, 24éves, volt már ettől komolyabb munkahelyem is, ahol meg voltam becsülve. Tudom magamról, hogy lelkiismeretesen végzem a munkáimat, és a legjobb tudásom szerint. Így még sosem jártam, komolyan úgy érzem, hogy lejárattak...
2017. szept. 17. 06:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha nem voltál alkalmas egy munkára, akkor érthető, ha áthelyeztek. De most jó ott neked, ne foglalkozz az előzővel.
2017. szept. 17. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne változzál.

És jobb ez így mindenkinek, maradjon is, hogy itt megbecsülnek.

Sok sikert.

2017. szept. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!