Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen (vagy régen...

Munkahelyen (vagy régen suliban) piszkáltak valaha az miatt, hogy milyen ételeket ettél?

Figyelt kérdés

Ma ebédre egy almát, egy paradicsomszószos hering konzervet villával és egy fél tömböcske camembert sajtot ettem késsel. De így is hallottam vissza azt kettő embertől sutyorogva, hogy miért eszek ilyen különleges vagy luxus kajákat, miért vágok fel a jó kajákkal, stb. Miközben az alma lehetett vagy 50 forint, a halkonzerv 299 ft volt, emlékszem, a fél sajt meg vagy 300 ft talán.


Téged piszkáltak már azért valaha mert nem mindenki által fogyasztott klasszikus kaját ettél mások előtt?


2018. jan. 12. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 9


Ne legyél nevetséges már, az igényesnek látszó irodisták meg igénytelenek tisztaságot tekintve sokszor s gerinctelenül hátba szúrva dumálják ki a másikat.Ez még gusztustalanabb, mint a fentiek.

2018. jan. 13. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
11: Szemtől pofába vagy a háta mögött, a lényeg végülis ugyanaz. És ahogy írtam, ez munkakörtől függően általában véve jellemző a magyarokra. Na jó, inkább összességében a kele-európaiakra, ne mondja senki, hogy igazságtalanul szűkítve általánosítok.
2018. jan. 13. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:

13:


munkakörtől függően=munkakörtől függetlenül

2018. jan. 13. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen. Vegetáriánus voltam (már nem vagyok, de tervezek visszaállni), soha nem voltam "térítő" vega, vagy olyan, aki leszól másokat, nem is nagyon emlegettem. Aztán valahogy kiderült a suliban, és egy csomóan szekáltak vele.
2018. jan. 13. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:

12 éves korom óta nem eszem húst, nem szeretem. Viszont mindenféle zöldséget, gyümölcsöt imádok, illetve sokszor viszek tofut, szejtánt, gabonakolbászt, zöldségfasírtot, vagy különlegesebb köreteket. Szeretel otthon kísérletezni, sokat főzök, mindig ebből csomagolok munkába nekem és a páromnak is.

Eleinte a kollégák furán néztek, meg sugdolóztak, aztán elkezdtek kérdezgetni hogy mi ez, meg milyen jól néz ki, meg h nem drága-e. Mikor elmagyaráztam nekik, hogy az én tofus brokkolifasírtom zöldséges kuszkusszal igazából fele annyiba kerül kb, mint az ő ebédlős menüjük, csak néztek :) Azóta max annyit kérdeznek, hogy belekóstolhatnak-e :D

2018. jan. 14. 23:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!