Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek nagyon bunkó...

Szerintetek nagyon bunkó dolog ez így?

Figyelt kérdés
Táppénzen vagyok és sajnos leszek is jó darabig. A tp papírt be kell ugye vinnem munkahelyre. Sajnos ezt úgy tudnám megoldani, hogy beküldöm valakivel. Mivel telefonon nem is szeretnék ez ügyben magyarázkodni, úgy gondolom, hogy jobb ha inkább írok egy -mailt, ott megírom hogy a portán hagyták. Ez így bunkó szerintetek?
2018. jan. 4. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem tudják,hogy mi történt,és miért vagy beteg,akkor illene telefonon elmondani a dolgokat,sőt ha tudják,talán akkor is.

Az e-mail ismeretlenek felé,meg hivatalos ügyben oké,de szerintem a te esetedben elég csöves megoldás lenne.

2018. jan. 4. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudják hogy mi történt.

Sajnos mivel műtétre várok és sajna tudom a hosszú gyógyulási időt is ezért mondtam már nekik, nem tudom milyen állapotban leszek, de a papírt vagy beviszem vagy bevitetem valakivel. Így talán azért nem olyan bunkó remélem, nincsen kedvem és energiám sem többet magyarázkodni a betegségeim miatt, kétszer elmondtam már bent harmadszorra nem tudom és nem is szeretném mostanában meg magyarázkodni....

2018. jan. 4. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van egy megbízható ismerősöd, aki beviszi, és sürgős, akkor küldd be vele, és ezt jelezd az illetékes felé, aki lehet akár a főnököd, akár a HR-es, akár a pénzügy, nem tudom, a te munkahelyeden mi a helyzet ezügyben. Ha nincs olyan ismerősöd, akit ezzel megbízhatnál, és várhat még pár napot a dolog, akkor postán ajánlva add fel a cégnek.
2018. jan. 4. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Postán küldd be, tértivevényes levélben, és ne légy csecsemő, hívd fel őket.
2018. jan. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!