Megéri szerintetek elvállalnom ezt a munkát?
Figyelt kérdés
Kaptam egy jónak mondható álláslehetőséget a lakóhelyemtől nagyjából 80 km-re. Minden nap utaznom kéne, bár a benzinköltséget állják. Nagyjából napi 2-3 óra csak az utazásra menne el. Szerintetek megéri elvállalnom? Nagyon tartok attól, hogy hosszabb távon kiégnék a sok utazástól.2018. jan. 1. 21:22
1/4 anonim válasza:
Ha nincs más,és kell a pénz,akkor persze.
De amúgy a mindennapos utazást nagyon be lehet unni!
Ja és a kocsiba napi 160km,ott nem csak a benzin fogy,hanem rendesen kopik mindene a kocsinak.
2/4 anonim válasza:
Ha adnak kocsit bár én 1 milkáért se vackolnék ilyennel...nem minden a pénz s kicsit donor jelölté tesz a sok utazás.
3/4 A kérdező kommentje:
Saját kocsi csak. Hát nem kell annyira a pénz, csak nem egy rossz lehetőség. És ha ezt elvállalnám nem kellene új munka után néznem, de eléggé elbizonytalanodtam.
2018. jan. 1. 23:07
4/4 anonim válasza:
Sok az a napi 160 km. Igen jól kell fizetnie a cégnek, hogy megérje.
Gyakorlatilag sosem lennél otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!