Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes-e elvállalni az...

Érdemes-e elvállalni az alábbi munkát?

Figyelt kérdés
SiZsu vagyok. Nos, az alábbi munkakört néztem ki diákmunkaként: General Manager, The Ritz-Carlton, Budapest. Ez mit takar pontosan? Megtetszett, szóval elvállalnám, diákmunkának tökéletesen megfelelne, nincsenek hatalmas igényeim. Érdemes lenne egy ilyen munkát elvállalni? Vagy annyira alacsony fizetéssel jár, hogy inkább ne vállaljam?

2017. dec. 1. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De mi a tényleges munka? Ez csak egy hangzatos név, lehet, hogy lepedőket kell hajtogatnod.
2017. dec. 1. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:

General Manager az ugyvezetoi igazgatot jelent.

Ketlem hogy diakmunka ez. Mar bocsi 😀

2017. dec. 1. 21:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nos, diákmunkának lett hirdetve és menedzselni kell a szállodát, arra lennék kíváncsi, hogy ez konkrétan mit takar?
2017. dec. 1. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De.miért nem erdeklődsz a munkaról a munkáltatónál? De most komolyan!

Menj inkább a szalag mellé, ennyi problema megoldó képességel és ne manager akarj lenni, mert az kicsinál....

2017. dec. 1. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb esetben papírmunka. De érdeklődd meg, hogy konkrétan mi a feladat. Voltam én is diákmunkán anno, minden szrt velünk csináltattak meg, pedig nem dobozokat hajtogatni mentem én sem.
2017. dec. 1. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem reklámozni a szállodát. Lehet szórólapozás vagy beöltözni macinak, táblát kapsz a nyakadba, de mindenképpen vmilyen hirdetési fajta lesz.

De ennyi idő alatt már lehet, be is töltötték az állást, ahelyett, hogy Téged vettek volna fel.

2017. dec. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!