Miért van az, hogy ha elmész egy új munkahelyre dolgozni, akkor elvárják, hogy egy hét alatt tanulj meg mindent, és ne hibázz?
Hazai munkahelyek katasztrófálisak sajnos.Én mindenhol üvöltő idióta ,avagy beleszarós inkompetens főnökökkel találkoztam, és áskálódó -hazug felfele nyalizós ,lefele taposó kollégákkal,akik az új emberben vagy állásukat elvevő konkurenciát, vagy hülyére vehető csicskást láttak.Mindezt potom pénzekért ,ingyen túlórákért cserébe.
Ebből lett elegem és lettem magam ura ,vállalkozó .
1. Kedvesen fogadtak
2. Egy alkoholista próbált betanítani, egy hét után ugatott velem milyen béna és hülye vagyok
3. Másik kolléga is lekiabált, csak mert szépen mertem tőle kérni valamit
4. Kibeszéltek a hátam mögött
5. Az egyik személy folyton bunkó velem, kiabál, üvöltözik
6. Elvárják, hogy profi legyél, ne kelljen mást két hét után betanítaniuk, igaz ők üldöznek el mindenkit
7. Gyorsan kell termelni, még akkor is, ha gyomorideggel mész be, és óránként hasmenésed van az idegtől.
Nem folytatom.
Ja igen, egy hely van, a mostani, ahonnan menekülök, mert egy kutyával különbül bánnak a bunkó emberek. Sose gondoltam volna, hogy egy kezdővel így is bánhatnak.
Jaaa és a főnököm nem egyszer sz.arrá alázott a többiek előtt. Pont ezért egyszer én is kiabáltam vele.
Kár, hogy törölték a hozzászólásokat gyenge idegzetűek miatt, de tényleg tény, akinek annyi önbecsülése nincs, hogy egy részeg főnököt tegyen helyre, az csicska-rabszolga emberi méltóság nélküli.
A másik meg, aki 1 hét alatt képtelen elméletben felkészült létére gyakorlatban produkálni minimálist, mert az elvárható értelemszerűen, az csak sírni tud, de dolgozni nem is akar, mert "fárasztó" számára.
Persze, ott van még az is, hogy teljesen alkalmatlan azon munkára s képtelen belátni, ezért "motiválják" kollégák természetesen távozásra.
Listázott sírásból gondolva ez ilyen "tedd oda, vidd ki" jellegű munka s nem egy sebészeti állás..., de fogadjunk, hogy a telefont azt tudja bűvölni a megbántott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!