Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hány évesen kezdtetek el...

Ti hány évesen kezdtetek el dolgozni?

Figyelt kérdés
És hány évesen költöztetek el otthonról?

2017. dec. 29. 13:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. 13 évesen lépett le anyám, apám akkor már nem volt életben. A lakás az enyém volt (örökség). Suli után hazamentem. A közüzemeket úgy fizettem, hogy a közös képviselő megengedte, hogy a lépcsőházat takarítsam. Ő hamisította anyám aláírást is ahol kellett, ő fedezett ha jöttek valahonnan érdeklődni. Kihasznált, de a víz és a közös költség Minden hónapban rendezve volt. Ez heti egy-két nap volt, kivéve télen, mert akkor ha volt hó, akkor a havat is el kellett lapátolni a lépcsőházunk elől. Akkoriban javították a társasházunkonna vakolatot és ottvolt egy alpinista cég. A többi időmben egy alpintechnikai cégnél kentem le rozsdagátló alapozóval mindenféle fém elemet, amit aztán magasan szereltek. (Erkélyvasak, korlátok) Nem azért írtam, hogy higyj nekem, ez volt a kérdés. Volt, hogy karácsonyfaárusoknak segítettem őrizni a fákat. A szomszédnak vásároltam be, a Vizafogón volt egy Plus, azzal szemben egy zöldséges. Volt, hogy ott pakolhattam a krumplit, amikor árut hozott stb. Volt munka bőven akkoriban. A környezetem képben volt mindennel a családommal kapcsolatban, de szerencsére segítettek, ahogy tudtak. Mindez 96-ban kezdődött.
2017. dec. 29. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
19 évesen. Még itthon lakom.
2017. dec. 30. 19:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Én gimiben csak nyáron diákmunkáztam (15 éves kortól), akkor se végig. Egész éves diákmunkám az egyetem kezdetekor lett.

Aztán gyakornok lettem 20 évesen, és egy évvel később, mikor meglett a diplomám, felvettek a gyakornoki helyemre főállásba.

De jelenleg elkezdtem egy másik szakot is (szerencsére a munkarend engedi), ha úgy van, újra jelentkeznék diákmunkára :D

14 éves koromtól vagyok kollégista (a nagy távolság miatt nem jártam haza minden hétvégén), de a tényleges elköltözést számolhatom 18 éves koromtól, mert innentől volt elég a fizetésem arra, hogy megéljek egyetemi koliban, vagy 20 éves koromtól, mert akkor költöztem egy bérelt szobába, és az mégis csak közelebb áll a normális elköltözéshez, mint a kollégium.

2017. dec. 31. 03:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Dolgozni 19, és 20 évesen költöztem el.
2017. dec. 31. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!