Lányok/nők! Számotokra melyek a legtaszítóbb munka amit egy férfi csinálhat? Amit nem nagyon fogadnátok el párotoktól?
Vagy ha ismerkedtek, melyik meló lenne az, amire húznátok a szátokat egy férfinál? És milyen okból? Anyagi, egyéb?
Mik az elvárások?
Egyébként butaság szerintem általánosítani, vagy kihegyezni bizonyos munkásokra, dolgozókra a negatív jelzőket, vagy elutasítást.
Egyrészt ki mit szeret.. inkább foglalkozzon valami olyasmivel, amiben örömét leli, másrészt nem tudhatjuk milyen háttere van, örökség, egyéb üzlet stb..
Pl. ha valakinek van a nevén ház/lakás, és mondjuk üzletelget, vagy van sok pénze..és mellette biztonsági őr, mert nem akar megszakadni.. vagy takarít mert abban elvan, szerintem egy nőnek se lenne így probléma.
Max akkor gáz, ha valakinek alja meló jut, csóró is, és nincsenek ambíciói se, de szerintem kár lenézni bármilyen melót is. Vagy emiatt az embert.
Nos valóban nem ennyire fekete-fehér a dolog. Önmagában egy munka sem kizáró ok, maximum tényleg az illegális tevékenységek, vagy az olyan munka, ami egyáltalán nem áll biztos lábakon (pl. jutalékokból élő "porszívó"ügynök, call center).
De nem e szerint választok alapvetően partnert. Ahogy más is írta: az is számít hogy amúgy menniy megtakarítása van, vagy vagyona, ingatlanja, és haosnlók.
A másik: elég széles a spektrum szakmákon belül is. Pl. van villanyszerelő, aki 4-500 ezret visz haza, de van aki csak 180-at.
Egy banki irodai dolgozó, aki öltönybe jár, lehet hogy 170-200-at keres csak, de lehet hogy 400-at. Szóval ha valaki egy bizonyos szakma/munkakör miatt ítéli meg a pasit, az egyszerűen ostoba, szűk látókörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!