Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Karácsonyi jutalmat csak a...

Karácsonyi jutalmat csak a céges karácsonyon adják oda aki nem megy az nem kap? Óvodásnak nézik az embert?

Figyelt kérdés

Dedó a köbön? Céges karácsony melyre annyi kedve van menni az átlagdolgozónak mint fogorvoshoz. Kb semmi.

de adnak karácsonyi jutalmat (pénz) azonban ezt csak és kizárólag a céges karácsonyon adják oda. Máskor nem. Aki nem megy el (mert nem kötelező... hhahaha) az NEM KAP!!

Kérem itt rend van! Itt nem lesz önálló döntés meg hasonlók. Mész vagy nem kapsz egy fillért se. Mert ez a lényeg hogy egy céges karácsonyon ott vagy-e. Nem az hogy egész évben jó/rossz melót végeztél. Az mindegy. De az hogy egy erőltetett kirakat cirkusz céges karácsonyon ott jópofizol-e... na az a lényeg.

Dedó a köbön?

Óvodásnak nézik az embert? MI értelme van így az egésznek ha csak azért megyek el mert pénzt kapok, és addig erőltetett színészkedett jópofizás megy. Majd megkaptam és ahogy átvettem 10 perc múlva részemről léptem. Meg mások is kb így vannak vele.

Ennek értelme? Valaki elmagyarázná?

2017. dec. 23. 09:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
És arra még nem gondoltál, hogy képezd magad, és akkor több esélyed lesz? Vannak támogatott OKJ-k is, nézd meg azokat. Most már egy jogszabálymódosítás értelmében 2 OKJ-t szerezhetsz meg ingyen. Ha kiestél volna az első korhatárból, a másik még mindig ott van, mert az egyik lehetőség korhatártól független. De ha ez nem opció, akkor is lehet önállóan tanulni. Én például ezt csinálom, és az új helyen ezt jó pontnak ítélték meg.
2017. dec. 23. 10:04
 12/24 A kérdező kommentje:

"Vannak támogatott OKJ-k is"

Kösz. Van 4 db a fiókban ezekből a semmire se jó wc-papírokból (54-es számúak emelt szint...) és van mellette 2 db FOSZ képzés is....

Kutyaszar semmi.

Hova kellenek ezek. Sehova. Mindenhol az a kérdés és tapasztalat m,i van mögötte. Hát az semmi. Honnan is lenne. Ahhoz az kéne hogy felvegyenek valahova... de nem vesznek mert nincs tapasztalat....

Ennyi.

És akkor a 2 db bölcsész egyetemi szarpapírt (magyarán diplomát) nem is mondom.

Mit ér ez az egész? Tábortűzre begyújtani.

2017. dec. 23. 10:07
 13/24 A kérdező kommentje:
Tudom én vagyok a hibás. Csak én . Ki más.
2017. dec. 23. 10:08
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

haha, remélem ki is rúgnak

azt érdemelnéd

2017. dec. 23. 10:10
 15/24 A kérdező kommentje:

"haha, remélem ki is rúgnak "

Haha. Na ettől az egytől tutira nem kell féljek. Olyan hiány van emberekből hogy max akkor tennének ki ha felgyújtanám az épületet.

Hol találnak más hasonló barmot aki kvalifikált munkát végez nettó 120ért. Sose rúgnak ki.

2017. dec. 23. 10:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mikor és hol adják át a karácsonyi jutalmakat? Húsvéthétfőn, Húsvét alkalmából?
2017. dec. 23. 10:30
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
Ezek a céges rendezvények közösségi szempontból a semmitevők önfényezéséről szólnak.Irodisták,középvezetők,akik megírnak napi 6 e-mailt,telefonálnak kétszer és "mítingelnek" és azt hiszik,ha ők nem lennének leállna a termelés,világvége lenne. Kicsit flancoskodnak a dolgozó nép előtt céges pénzből,ahelyett,hogy azt a pénzt a dolgozókra vagy pl gépfejlesztésre,javításra költenék. Mindenhol ez megy és általában mindenki ezért is utálja ezeket az eseményeket,úgyhogy teljesen érthető a kiakadásod. Én is elmennék és tíz perc után otthagynám őket.
2017. dec. 23. 10:49
 18/24 anonim ***** válasza:
40%
Figyu, én nem rád értettem, hogy "nevetséges", hanem a cégre. Ennek amúgy is negatív jelentése van, kb. annyit jelent, hogy szánalmas, mármint a cég....
2017. dec. 23. 11:20
 19/24 A kérdező kommentje:

"Irodisták,középvezetők,akik megírnak napi 6 e-mailt,telefonálnak kétszer és "mítingelnek" "

Ez mind stimmel csak azért a szorzókat nézted el.

Ünnepi szezonban (pl most) nem volt ritka a napi 400-500 megválaszolt mail (/ember és nem /cég!!!) és a telefon se kétszer csöng hanem inkább 0-24ben megállás nélkül.

egyébként tényleg megállna nélkülük az élet.

Hasonlat. Szekér amit 4 húz, és a kocsis csapkod az ostorral. Halad a szekér? Halad. Kocsis leszáll-eredmény? A 4 ló négyfelé szalad, szekér meg az árokba.

Hiába a 4 ló húz, ha nincs ott a kocsis az ostorral akkor vége.

2017. dec. 23. 12:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ünnepi szezonban (pl most) nem volt ritka a napi 400-500 megválaszolt mail"

Tehát 8 órás munkaidőben kb óránként 60 mail,az percenként 1 elolvasása,megfogalmazása és megírása,8*60=480. Rendben.

2017. dec. 23. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.