Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt a legnagyobb megalázás...

Mi volt a legnagyobb megalázás ami eddig a munkahelyeteken ért titeket?

Figyelt kérdés

2017. dec. 22. 15:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%

A mostani munkahelyemen olyan nagy megalázás nem ért, legalábbis nem a szemembe. Az nem esett jól, amikor kiderült számomra, persze indirekt módon, "az XY elmondta XY-nek, az meg YZ-nek, az meg nekem" módon, hogy az egyik menedzsmenttag milyen hótt paraszt módon nyilatkozott a teljesítményemről... mondjuk a vicc az egészben az volt, hogy nem tudott az okairól, amik leginkább az ő csapatának bénasága, akiket neki kéne felügyelnie, de hát azt ő nem csinálja :D.

Előző munkahelyen konkrétan elsírtam magam a WC-ben, amikor nyilvánosan 5 percig egy rendezvényen fennhangon elkezdte a volt főnököm ecsetelni, hogy óvodás szinten vagyok, amiért nem tudom, hogy ezt meg ezt hogy kell csinálni. Amit mondjuk neki kellett volna nekem elmagyaráznia, mert előtte nem dolgoztam ilyen téren, és nem alapműveltség.

2018. jún. 15. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
57%
Jutalomosztásból kihagytak, amin más kollégák is meglepődtek. 😂 A büdös szájú kollégának meg minden jár. Mindegy, így is büszke vagyok magamra. 😇
2018. jún. 15. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!