Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit választanál: "nemszeretem"...

Mit választanál: "nemszeretem" munka alkalmazottként, vagy imádott munka vállalkozóként?

Figyelt kérdés

Pro és kontra:

– alkalmazottként kiszámítható, korrekt fizetés, a felelősséget a cégvezető viseli helyetted, 8–5-ig munka, aztán szabadidő, szabad hétvégék, de nem érdekel a munka, a munkatársaidat el kell viselned;

– vállalkozóként neked kell munkát szerezned, a megbízók nem szeretnek fizetni, így folyton futni kell az egyébként sem havi fix pénzed után, néha láblógatós időszakok (és persze para, hogy lesz-e még munkád), néha viszont nincs se hétvégét, se estéid, annyit kell melózni, de imádot a munkát magát, otthonról tudsz dolgozni.

2017. dec. 16. 13:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

3. és 9. válaszoló: nem, nem elképzelhetetlen senki számára, hogy alkalmazottként végezze az általa vágott munkát, viszont a kérdés nem ez. Ahogy a kommentemben kifejtettem, az én szakmámban erre nincs mód (vagy nagyon ritka). Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha valaki megkínálna egy normálisan fizetett állással a szakmámban, mert nem vagyok vállalkozó típus sajnos.

10. válaszoló: ez is szuper megoldás. Mennyi időt kell így kb. dolgoznod naponta?

2017. dec. 16. 22:34
 12/12 anonim ***** válasza:
A főállásom fix, az 8 óra (+ 1 óra szünetek céljából, ebéd, WC... stb.), tehát ott 9 órát vagyok. A másodállásom távmunka, az rugalmas, van heti 2 nap esténként, ami fix, ez 1-2 órákat jelent, aztán hó közepén és végén szintén 1-1 fix alkalom hasonló időtartammal, illetve negyedévenként ugyancsak egy fix teendő, ami kb. 2-4 óra, alkalmanként van plusz felkérés, az attól függ, hogy mi a feladat.
2017. dec. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!